• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.03.2018

18:58

(FOTO) PREDSEDNIK VUČIĆ OTVORIO HOTEL HILTON: Ovim zdanjem Beograd se učvrstio na svetskoj mapi DOBRIH USLUGA I LUKSUZA!

Politika

(FOTO) PREDSEDNIK VUČIĆ OTVORIO HOTEL HILTON: Ovim zdanjem Beograd se učvrstio na svetskoj mapi DOBRIH USLUGA I LUKSUZA!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer Ana Brnabić prisustvovali su večeras svečanoj ceremoniji otvaranja hotela Hilton

Predsednik Vučić je presekao vrpcu zajedno sa Anom Brnabić, ministrom turizma Rasimom Ljajićem, gradonačelnikom Beograda Sinišom Malim, ambasadorom SAD Kajlom Skotom i potpredsednikom kompanije 'Hilton' za Evropu ohem-Janom Slajferom

Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je predstavnicima kompanije Hilton i zaposlenima u beogradskom hotelu i poželeo, i jednima i drugima, da na njemu dobro zarade, te dodao da veruje da ćemo i mi imati imati velike koristi od takvog hotela. 

- Beograd je od danas vaš grad i vi ste njegovi i zahvaljujem vam što ste ga prepoznali i uložili novac i stavili naš grad na veliku mapu ugodnosti, dobrih usluga i luksuza - rekao je Vučić. 

Kako je naveo, obezbedili su Beogradu sjaj, a kada im se pridruže i drugi ulagaci, "neće mu biti granica". 

Na početku obraćanja Vučić je rekao da je u januaru ove godine u odnosu na januar 2017. broj turista u Beogradu veći za 11,2 odsto, a broj noćenja za 19 procenata, te poručio da Beograd, između ostalog i sa ovakvih hotelom, postaje sustinski evropska i svetska metropola. 

BEOGRAD POSTAO EVROPSKA I SVETSKA METROPOLA! Mali: Otvaranje Hiltona veliko priznanje za Srbiju i njene građane!

Tanjug

Pet zvezdica ima 242 sobe, uključujući i 19 apartmana

Hotel ''''Hilton Belgrade'''' sa pet zvezdica ima 242 sobe, uključujući i 19 apartmana, a raspolaže sa 656 kvadrata prostora za sastanke, kao i balskom dvoranom. 

Beograd.rs


Hotel ima sobe za spa tretmane, saunu, fitnes centar, kao i ''''Two Kings'''' restoran u kome se poslužuju srpska i internacionalna jela. 

Beograd.rs


Pored toga, na poslednjem spratu nalazi se ''''sky lounge'''', čija se ponuda zasniva na azijskoj kuhinji.

Beograd.rs

Hilton je vodeća svetska kompanija za ugostiteljstvo sa portfolijom od 14 svetskih brendova, koji obuhvataju više od 5.100 nekretnina sa gotovo 838.000 soba u 103 zemlje širom planete. 

Beograd.rs

Kamen temeljac položen je u aprilu 2016. godine."Hilton" na osam spratova, sa podzemnom garažom, nalazi se na uglu Ulica Kralja Milutina i Kralja Milana.

Kako je ranije rečeno, u hotelu će biti zaposleno oko 300 ljudi, a izvođači radova bile su uglavnom firme iz Srbije.

(FOTO) OTVARANJE HILTONA 1. MARTA! Pogledajte kako izgleda novi beogradski hotel koji će ZADIVITI SVET!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoran

pre 6 godina

Predsednik drzave da otvara hotele, pa to je stvarno sramota.

asid

pre 6 godina

Dobro, ne može se kasti i O'Djil je otvorio kuću velikog blata, doduše prvo ju je mazn'o od dece!

asid

pre 6 godina

Beograd sad ima Hotel Hilton a Titograd ima Hotel Klinton!

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija