• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.03.2018

07:08

IZBORNA BITKA ZA BEOGRAD: ZATVORENA BIRALIŠTA - POČINJE BROJANJE GLASOVA!

Politika

IZBORNA BITKA ZA BEOGRAD: ZATVORENA BIRALIŠTA - POČINJE BROJANJE GLASOVA!

Podeli vest

Beograđani danas biraju svog 74. gradonačelnika. Za gradske izbore prijavljene su 24 izborne liste, što je jedna više nego na izborima 2014. godine. Na portalu informer.rs pratite dešavanja iz minuta u minut

20.00 - Zatvorena su birališta u Beogradu. Počinje brojanje glasova

Na portalu Informer.rs prvi saznajte rezultate izbora u Beogradu

19.52 - Faktor plus: Za cenzus između 41.700 i 43.000 glasova

Prema dosadašnjem trendu, izlaznost na današnjim izborima u Beogradu bi trebalo da bude između 52 i 54 odsto, rekao je direktor agencije Fakor plus Vladimir Pejić, napominjući da će se u tom slučaju cenzus kretati između 41.700 i 43.000 glasova.

19.45 - Vučić stigao u izborni štab SNS

Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić stigao je večeras, 15 minuta pre 20 sati, u izborni štab te stranke. Tamo su već stigli ministri Zlatibor Lončar, Marko Đurić, gradski menadžer Goran Vesić i predsednik IO stranke Darko Glišić. Vučić je jutros glasao na Novom Beogradu, ali nije dao izjavu novinarima.

Informer

19.40 - Još 20 minuta ostalo je do zatvaranja birališta u Beogradu.

19.02 - Do 19 časova na izborima za Skupštinu Beograda izašlo je 48,8 odsto građana.

Prema rezultatima Ipsosa do 19 časova u Beogradu je glasalo  48,8 odsto građana sa pravom glasa.

18.02 - Do 18 časova na izborima za Skupštinu Beograda izašlo je 45 odsto građana.

Prema rezultatima Ipsosa do 18 časova u Beogradu je glasalo  45 odsto građana sa pravom glasa.

17.03 - Do 17 časova u Beogradu glasalo 40,8 odsto upisanih građana.

Prema rezultatima Ipsosa do 17 časova u Beogradu je glasalo  40,8 odsto građana sa pravom glasa.

16.04 - Do 16 časova na izborima za Skupštinu Beograda izašlo je 36,7 odsto građana.

Prema rezultatima Ipsosa do 16 časova u Beogradu je glasalo 36,7 odsto građana sa pravom glasa.

15.11 - Prema podacima Gradske izborne komisije, do 14.00 časova na izbore za odbornike Skupstine grada Beograda izašlo je 28,08 odsto birača, a nisu uočeni ozbiljniji problemi.

Predsednik GIK Zoran Lukić rekao je da je ova izlaznost otprilike ista kao što je bila u ovo vreme na parlamentarnim izborima 2014. godine.

15.07 - Prema rezultatima Ipsosa do 15 časova u Beogradu je glasalo 32,9 odsto građana sa pravom glasa.

14.43 - Na biračka mesta do 14 časova na izborima za Skupštinu Beograda izašlo je 29,4 odsto upisanih birača, što je gotovo ista izlaznost kao na gradskim izborima iz 2014. kada je u 14 časova izlaznost bila 29,33 odsto, saopštio je Centar za praćenje izbora i izbornih procedura.

14.39 - Aleksandar Šapić, predsednik Opštine Novi Beograd, iskoristio je danas svoje građansko pravo i glasao za odbornike. On predvodi grupu građana "Aleksandar Šapić - gradonačelnik" i jedan je od kandidata za "šefa grada".

14.25 - Luka Maksimović, doskorašnji Ljubiša Preletačević Beli, danas je glasao na izborima za odbornike Beograda. Prošle godine je bio hit predsedničkih izbora, a sada favorizuje listu "Zato što volimo Belovgrad".

14.22 - Prema rezultatima Ipsosa do 14 časova u Beogradu je glasalo 28,5 odsto građana sa pravom glasa.

13.42 -
Izvršni direktor Cesida Bojan Klačar kaže da nije iznenaden malom izlaznošću u prepodnevnim satima na izborima za odbornike Skupštine grada Beograda.

13.35 - Lider Pokreta "Snaga Srbije-BK" Bogoljub Karić glasao je danas nešto posle deset časova na glasačkom mestu u Mesnoj zajednici "4. juli" na Savskom vencu. 

Karić je na biračko mesto došao u pratnji supruge Milanke.

Tanjug

13.20 - Kako Informer.rs saznaje do 13 časova  na izbore za Skupštinu Beograda izašlo je 368.003 birača, što čini 22,9% biračkog tela.

13.11 - DO PODNEVA GLASALO 18,2% BIRAČA

Na biračka mesta do 12 časova na izborima za Skupštinu Beograda izašlo je 18,2 odsto upisanih birača, saopštio je Centar za praćenje izbora i izbornih procedura.

Kako je rekao Nikola Lazić iz te nevladine organizacije, na osnovu toga se može zaključiti da je povećana izlaznost u odnosu na početak dana.

- Na biračkom mestu 35, MZ Dedinje, oko 10.30 časova, dve nepoznate osobe su snimale i vređale novinarku CIK-a koja je pokušavala da snimi ministarku Zoranu Mihajlović. Nakon toga članovi biračkog odbora su udaljili te dve osobe - dodao je Lazić.

12.38 - Obeležja DS na Voždovcu

Posmatrači Centra za praćenje izbora i izbornih procedura prijavili su da je na biračkom mestu 80 u opštini Voždovac član biračkog odbora Justin Mihajlov sugerisao biračima za koga da glasaju, izjavio je Nikola Lazić iz te nevladine organizacije.

Lazić je dodao da se na biračkom mestu 90, u krugu od 50 metara od samog mesta glasanja, jedna osoba pojavila se sa stranačkim obeležjima Demokratske stranke.

Drugih većih nepravilnosti na izbornim mestima gde su posmatrači Centra za praćenje izbora i izbornih procedura nije bilo.

SKANDAL U NOVOM MIRIJEVU! SNS: Ne davimo Beograd popisuje i snima građane na biračkom mestu 66!

12.30 - Ministar odbrane i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin glasao je jutros u devet časova na biračkom mestu broj 43, u Osnovnoj školi "Branko Ćopić". 

Tanjug

Predsednik Pokreta socijalista, koalicionog partnera na izbornoj listi "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd", na biračko mesto u opštini Čukarica, došao je u pratnji supruge Nataše. 

12.25 - Ministar državne uprave i lokalne samouprave i potpredsednik Socijalističke partije Srbije Branko Ružić, glasao je danas oko podne na biračkom mestu broj tri na Šumarskom Fakultetu u opštini Čukarica.

Tanjug

Ružić je na glasanje došao sa suprugom i ćerkom Elenom.

12.10 - Francuski humanitarac Arno Gujon glasao je oko 10 časova na izbornom mestu 22 na opštini Novi Beograd. 

Gijon, koji već godinama prikuplja pomoć za sprske enklave na Kosovu i Metohiji, ima pravo glasa u Srbiji od pre tri godine.

11.05 - Ministarka zadužena za evropske integracije Jadranka Joksimović glasala je danas na biračko mesto broj četiri u O.Š. "Bora Stanković" na Voždovcu. 

Joksimović je oko 11 sati ispunila građansku dužnosti, a na glasanje je došla u pratnji majke, brata i bratanca.

Tanjug

11.05 -  Kandidat za odbornika na listi "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" Vesna Stanojević glasala je danas na biračkom mestu 27, u Osnovnoj školi "Jelena Chetković" na Zvezdari. 

Tanjug

Stanojević je glasala u 11 sati, u pratnji supruga. 

11.00 - GRADSKA IZBORNA KOMISIJA - IZBORI TEKU REGULARNO

Na prvoj Konferenciji za štampu Gradska izborna komisija potvrdila je da izbori u Beogradu prolaze bez ikakvih problema, u skladu sa zakonom i pravilima.

Do 10 časova, izlaznost na teritoriji grada Beograda je 7,24%, rekao je predsednik GIK Zoran Lukić.

On je i demantovao navode da su vršena naknadna upisivanja u birački spisak, istakavši da se on zaključuje 15 dana pre glasanja.

Tanjug

- Do 10 časova izlaznost u Beogradu je 7,24 odsto. Ako je uporedimo sa prošlogodišnjima predsedničkim izborima, tada je iznosila oko 9 odsto, što nači da je sada manja. Da li je na to uticalo loše vreme ili nešto drugo, ne znamo. Pozivamo Beograđane da izađu na glasanje - objasnio je on.

Na prethodnim predsedničkim izborima izlaznost do 10 časova bila je 9.79%.

10.55 - Ministarka pravde Nela Kuburović glasala je jutros u devet časova na biračkom mestu broj 58.

Kuburović je glasala u Mesnoj zajednici Vojvoda Mišić, u ulici Braće Srnić 35.

10.50 - Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i članica predsedništva SNS Zorana Mihajlović glasala je danas na biračkom mestu broj 35 u Mesnoj zajednici "Dedinje". 

Tanjug

Mihajlović je glasački listić zaokružila oko 10.30 sati, a na glasanje je došla sa partnerom, sinom i psom Sunčicom. 

10.50 - Predsednik Pokreta slobodnih gradjana Saša Janković glasao je danas na izborima za odbornike Skupštine grada Beograda.

Janković je glasao na biračkom mestu na Novom Beogradu.

10.35 - Predsednik Srpske radikalne stranke i narodni poslanik Vojislav Šešelj glasao je na biračkom mestu broj 96 u Osnovnoj školi "Svetislav Golubović Mitraljeta" u Batajnici.

Tanjug

On je na glasanje došao sa suprugom Jadrankom.

10.30 - Marko Bastać nosilac liste "Šta radite bre" glasao je nešto posle 10 časovana Starom Gradu. 

Tanjug

Bastać, koji je i predsednik Opštine Stari Grad glasao je na biračkom mestu u osnovnoj školi "Skadarlija". 

10.05 - Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Ðorđević glasao je jutros u sedam cacsova na biračkom mestu 47 u Osnovnoj školi "Dragojlo Dudić" u Bulevaru kralja Aleksandra.

10.05 Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik glasao je danas na biračkom mestu broj 34 u opštini Savski venac. 

Tanjug

Dodik je građansku dužnost obavio u 10 sati na glasačkom mestu u Školi za dizajn u Krupanjskoj ulici. 

10.00 - Kako je saopšteno u izbornom štabu Cesida do devet časova glasalo je 3,9 odsto birača, što je, kako se navodi, u odnosu na prethodne izborne cikluse najniža izlaznost. 


09.55 - Košarkaška legenda i kandidat na listi "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" Goran Grbović glasao je jutros na svom biračkom mestu na Prirodno- matematičkom fakultetu.

Grbović je glasao u 9.30 sati, a građansku dužnost obavio je sam.

09.40 - Ministar spoljnih poslova i šef SPS Ivica Dačić glasao je u 9.15 na biračkom mestu broj 35 u opštini Savski venac. 

Dačić je glasao u prisustvu supruge i sina Luke, koji je danas glasao po prvi put. 

09.20 - Aja Jung, kandidat na listi “Aleksandar Vučić - zato što volimo Beograd”, glasala je nešto pre 9.00 sati na Starom Gradu. 

Jung je dvoje glasačko pravo iskoristila na biračkom mestu u osnovnoj školi “Skadarlija”. 

Tanjug

09.20 - Predsednik Demokratske stranke i kandidat za gradonačelnika Dragan Šutanovac glasao je jutros na biračkom mestu broj 66, u Mesnoj zajednici Novo Mirijevo. 

Tanjug

Šutanovac je građansku dužnost obavio oko 9 sati, u pratnji sinova. 

09.20 - Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić glasala je jutros na svom biračkom mestu u opštini Savski venac. 

Premijerka je građansku dužnost obavila u devet sati na glasačkom mestu 34 u Školi za dizajn, a došla je sama. 

Tanjug

09.15 - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić glaso je danas oko 9.15 na glasačkom mestu 27 gradske opštine Novi Beograd u zgradi Cepter internacional.

Tanjug

Predsednik je na glasanje došao sa ćerkom Milicom.

PREDSEDNIK VUČIĆ U PRATNJI ĆERKE MILICE glasao na Novom Beogradu

srbijadanas.com

09.00 - Gradonačelnik Beograda Sinisa Mali i kandidat za gradskog odbornika sa liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" glasao je na biračkom mestu 2, u Karljice Marije 73.

Tanjug

08.55 - Lider LDP-a Čedomir Jovanović glasao je jutros, oko 8.30 sati, na Novom Beogradu. 

Tanjug

Jovanović je na biračkom mestu broj 5, u Mesnoj zajednici Ušhe, glasao sa suprugom.

08.25 - Ministar rudarstva i energetike i kandidat za gradonačelnika Beograda liste "Ivica Dačić - Socijalistička partija Srbije (SPS), Dragan Marković Palma - Jedinstvena Srbija (JS)", Aleksandar Antić, glasao je jutros u 8.15 sati na Zvezdari. 

Tanjug

Antić je građansku dužnost obavio na biračkom mestu broj šest "Zvezdara - JKP Gradske pijace".

PRVI REZULTATI BEOGRADSKIH IZBORA OKO 23h! Lukić: Nema nepravilnosti

08.20 - Prvi sa liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" Zoran Radojičić, glasao je jutros u 8.00 časova na biračkom mestu 1 u Muzičkoj školi "Mokranjac", u Krunskoj ulici.

Tanjug

Radojičić je na glasanje dosao sa suprugom Tijanom.

08.10 - Kandidat za gradskog odbornika sa liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" Goran Vesić, glasao je jutros u osam sati u Trećoj beogradskoj gimnaziji, na biračkom mestu broj 5. 

Tanjug

08.05 - Kandidat za gradonačelnika liste "Beograd odlučuje, ljudi pobeđuju" Dragan Đilas glasao je danas na biračkom mestu u opštini Vračar.

Tanjug

Glasačko pravo Ðilas je iskoristio na biračkom mestu u osnovnoj školi “Jovan Miodragović”, na Vračaru.

08.00 - Predsednica opstine Savski venac Irena Vujović glasala je jutros na svom biračkom mestu u Školi za dizajn. 

Tanjug

Irena Vujović je na glasačko mesto u Školi za dizajn u Krupanjskoj ulici došla sa bratom i sestrom.

7.30 - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović glasao je jutros na svom biračkom mestu u osnovnoj školi "Borislav Pekić.

Tanjug

Stefanović je glasao u 7.30 sati, a građansku dužnost obavio je zajedno sa suprugom.

Tanjug

07.25 - Gradska izborna komisija će praviti preseke izlaznosti u 11, 15, 19 i 23 časova.

Posmatrači izbora

Za posmatranje izbora akreditovano je šest domaćih i 11 stranih organizacija. Izbore će pratiti Cesid, Građani na straži, CRTA, Odbrana izborne volje građana, Jukom, Centar za praćenje izbora i izbornih procedura, ambasade SAD, Kanade, Francuske, Australije, Italije, Švedske, Holandije, Nemačke, Velike Britanije, Rusije i Delegacija EU u Srbiji.

07.13 - Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić glasao je jutros na lokalnim izborima u Beogradu.

Tanjug

 Đurić je građansku dužnost obavio u Gerontološkom centru na Vračaru, u ulici Prote Mateje 36, na biračkom mestu broj 11.

07.10 - Ministar za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović glasao je jutros u 7:10 sati na biračkom mestu broj tri na Vračaru.

Tanjug

Ministar Popović bio je prvi glasač na ovom izbornom mestu i potpisao je kontrolni listić.

Tanjug

Na današnjim izborima pravo glasa ima 1.606.931 birača. Oni mogu da glasaju na 1.185 biračkih mesta.

07.00 - OTVORENA BIRAČKA MESTA

Tanjug

Kako bi se identifikovali, na biračko mesto glasači sa sobom donose važeću ličnu kartu ili pasoš, gde piše matični broj (JMBG). Stare lične karte i vozačke dozvole nisu dokument, koji je prihvatljiv.

06.45 - Predsednik Srbije i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić glasaće danas u 9.15 sati na biračkom mestu broj 27, u zgradi "Cepter internacional" na Novom Beogradu.

Tanjug

Izborne liste:

- izborna lista broj 1 "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd",

- izborna lista broj 2 "Dr Vojislav Šešelj - Srpska radikalna stranka",

- izborna lista broj 3 "Ivica Dačić - Socijalisticka partija Srbije (SPS), Dragan Marković Palma - Jedinstvena Srbija (JS)",

- izborna lista broj 4 "Da oslobodimo Beograd - Demokratska stranka (DS), Socijaldemokratska stranka (SDS), Nova stranka (NOVA) i Zelena ekološka partija - Zeleni (ZEP - Zeleni)",

- izborna lista broj 5 "Aleksandar Šapić - Gradonačelnik",

- izborna lista broj 6 Grupa građana "Šta radite bre - Marko Bastać",

- izborna lista broj 7 "Dosta je bilo i Dveri - Da ovi odu, a da se oni ne vrate",

- izborna lista broj 8 "Dr Miloš Jovanović - Demokratska stranka Srbije",

- izborna lista broj 9 "Zelena stranka Srbije",

- izborna lista broj 10 "Beograd ima snage - Zavetnici",

- izborna lista broj 11 "Dragan Đilas - Beograd odlučuje, ljudi pobeđuju!",

- izborna lista broj 12 "Inicijativa Ne davimo Beorgad - Žuta patka - Čiji grad, naš grad - Ksenija Radovanović",

- izborna lista broj 13 "Ruska stranka - Mile Milošević",

- izborna lista broj 14 "Predrag Marković - Pokret obnove Kraljevine Srbije",

- izborna lista broj 15 "Dr Muamer Zukorlić - Stranka pravde i pomirenja",

- izborna lista broj 16 "Zelena stranka - Kakav Beograd želiš? Misli.",

- izborna lista broj 17 "Republikanska stranka - Republikanus part - Nikola Sandulović",

- izborna lista broj 18 "Jedinstvena stranka pravde (JSP) - Jekhutno Chidimos Čaćimasko (JĆČ),

- izborna lista broj 19 "Za Beograd - Beogondola - Saobraćaj, urbanizam, turizam - Nova rešenja, konkretni projekti - Jovan Ranđelović",

- izborna lista broj 20 "Nijedan od ponuđenih odgovora".

- izborna lista broj 21 "Građanska Stranka Grka Srbije - Vasilios Proveleggios",

- izborna lista broj 22 "Dosta je bilo pljačke, korupcije i lopovluka - Radulović Milorad",

- izborna lista broj 23 "Liberalno demokratska partija - LDP - Čedomir Jovanović".

- izborna lista broj 24 "Ljubiša Preletačević Beli - Zato što volimo Belovgrad",


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Goran

pre 6 godina

За Београд је дан бити или небити!

Lala iz Banata

pre 6 godina

Избори су прошли, сад Вам лепо кажемо...Нови људи дошли, да Вас лепше... - лажемо...!!

asid

pre 6 godina

Moja prognoza: SNS 45%, Beli 9%, SPS 7%, SRS 6%, O'Dji 5%, ostali neće preci census. Kad pogodiš u metu sve ostalo promašiš!

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija