• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.03.2018

12:44

SKANDAL U NOVOM MIRIJEVU! SNS: Ne davimo Beograd popisuje i snima građane na biračkom mestu 66!

Politika

SKANDAL U NOVOM MIRIJEVU! SNS: Ne davimo Beograd popisuje i snima građane na biračkom mestu 66!

Podeli vest

Srpska napredna stranka saopštila je danas da su aktivisti Ne davimo Beograd popisivali i snimali građane koji su došli da glasaju na biračkom mestu 66 u Mesnoj zajednici Novo Mirijevo

Kako kažu, skandalozno je i nedopustivo da bilo ko vrši pritisak na građane koji su došli da obave svoju građansku dužnost. 

Ranije danas SNS je saopštila da su njeni aktivisti napadnuti u naselju Braće Jerković, a što je u svom saopštenju registrovala i nevladina organizacija Centar za praćenje izbora i izbornih procedura, kao i na Zvezdari. 

- Naš aktivista fizički je napadnut u naselju Braće Jerković na Voždovcu, a dve aktivistkinje najbrutalnije su napadnute na Zvezdari - navodi se u saopštenju SNS. 

SNS je pozvala nadležne da hitno reaguju, privedu pravdi počinioce i spreče svako nasilje nad građanima Srbije. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija