• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.03.2018

13:14

(EKSKLUZIVNI FOTO) ŠTA ON TU TRAŽI?! Američki ambasador Kajl Skot došao na biračko mesto u Zemunu!

Politika

(EKSKLUZIVNI FOTO) ŠTA ON TU TRAŽI?! Američki ambasador Kajl Skot došao na biračko mesto u Zemunu!

Podeli vest

Američki ambasador Kajl Skot pojavio se jutros ničim izazvan zajedno sa dva službenika ambasade na birčakom mestu 61 na Altini!

U Beogradu se danas održavaju izbori za odbornike u Skupštini grada, a izborni proces pokušao je da omete američki ambasador Kajl Skot.

On se, naime, danas ničim izazvan zajedno sa dva službenika ambasade pojavio na biračkom mestu 61, na Altini u Zemunu. U Zemun je stigao u blindiranom ševroletovom džipu "suburban".

Informer

Upitan da objasni šta on traži tu, odgovorio je kratko da "proverava kako protiče izborni proces" (?!)

Informer

Ne znamo samo ko mu je dao pravo i ovlašćenje da to čini, ali je sasvim zanimljivo je da je Skot rešio da obiđe baš biračko mesto na kojem se očekuje najbolji rezultat liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd", s obzirom na rezultate prethodnih predsedničkih izbora.

Informer

Članovi biračkog odbora na ovom biračkom mestu uneli su ovu iznenadnu "posetu" u zapisnik i prijaviće Skotov dolazak policiji.

undefinedInformer

Informer

Informer




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 6 godina

Чуо човек да је Земун познат.... - ПО-ЉУ-БИ ЗЕ-МУН-ЦУ...!

Lala iz Banata

pre 6 godina

Па Љуби Земунцу ... - дошо* на помен...!!

Milan

pre 6 godina

Dosao je da vidi kakvi su nam putevi na Altini i kanalizacija koja se izlijeva na put pa da vidi ako Vucic ne odrzi obecanje da ce sve to da napravi da pomoze Amerika. Ja sam glasao za obecanje Vucica. Ja mu vjerujem. Gospodin Vucic je moj predsjednik. Uz sve lazi koje se promicu njega je ovaj narod izabrao a ja sam dijo ovog naroda.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17