• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.03.2018

17:58

NEČUVENO! SKOT BI SAD I DA ZABRANJUJE VESTI U SRPSKIM MEDIJIMA!

Politika

NEČUVENO! SKOT BI SAD I DA ZABRANJUJE VESTI U SRPSKIM MEDIJIMA!

Podeli vest

Ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu Kajl Skot, nakon što je danas ničim izazvan "kontrolisao"  biračka mesta u Altini i Grmovcu na beogradskim izborima, sad bi i da zabranjuje vesti koje objavljuju srpski mediji?!?

U mejlu kojim se obraća glavnom uredniku Informera Draganu J. Vučićeviću, gospođa Marina Soković iz kancelarije za saradnju sa medijima ambasade SAD, traži od nas da povučemo ranije objavljenu vest u kojoj se navodi da je ambasador Skot danas zajedno sa dva službenika te ambasade na biračkom mestu 61 na Altini došao da "proveri kako protiče izborni proces"?!?

Gospođa ili gospođica Soković u mejlu objašnjava kako je ambasador Skot akreditovani posmatrač na beogradskim izborima, ali ne objašnjava kako to nijedan ambasador SAD do sada nije "kontrolisao" izbore u Srbiji, pa čak ni u "najcrnje vreme Slobodana Miloševića", u vreme najgorih sankcija uvedenih protiv naše zemlje.

Gospođa ili gospođica Soković ne objašnjava ni to kako je ambasador Skot baš odlučio "da provereva izborni proces" baš na biračkim mestima u Altini i Grmovcu, tamo gde Aleksandar Vučić i SNS tradicionalno dobijaju najviše glasova birača?!?

Gospođo ili gospođice Soković, to što tražite da Informer povuče objavljenu vest je u suprotnosti čak i sa američkim zakonima. A to što ste tražili od nas ne biste smeli ni da pomislite da zatražite od nekog medija u SAD. Možda mislite da je ambasador Skot u gubernator u Srbije, ali ne - on je jedino i samo ambasador!

Pročitajte test mejla, u kojem ambasada SAD od Informera traži povlačenje objavljene vesti:

"Poštovani g. Vučićević, Vaš urednik online izdanja me je uputio na Vas.  U prilogu Vam dostavljam kopiju akreditacije koju je ambasador Skat dobio od Gradske izborne komisije za praćenje današnjih lokalnih izbora, a kao deo posmatračkog tima Ambasade SAD. Vas tekst objavljen danas na portalu informer.rs donosi netačnu informaciju vezanu za njegovo prisustvo na jednom izbornom mestu u Zemunu. U cilju istinitog i objektivnog izveštavanja, molimo da postojeći tekst što pre povučete. Pretpostavljam da znate da je GIK izdao akreditacije predstavnicima EU i jos osam ambasada, među kojima su i Ruska, Nemačka, Francuska, Kanadska, Britanska i druge. Srdačan pozdrav, Marina Soković, Kancelarija za saradnju sa medijima".

(EKSKLUZIVNI FOTO) ŠTA ON TU TRAŽI?! Američki ambasador Kajl Skot došao na biračko mesto u Zemunu!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Goki

pre 6 godina

Koje se igre igraju, u zemlji Srbiji... Ko je ovdje Skot, tesko je reci...Aj Uzdravlje...

Ivan Bacic

pre 6 godina

It may happened that Mr.Scot (what a name) would help american media to start new "theory" that we actually have being involved in american elections supporting Tramp. Nazdravlje

Nenad

pre 6 godina

Gube kompas ameri, Putin im lupa šamar za šamarom... a ovaj skot je običan šibicar.

pauna

pre 6 godina

dokle vise.ima li crvene linije.ima li znaka STOP.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija