• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

05.03.2018

12:40

(VIDEO) VESIĆ NA TV PINK: SNS nikada nije imala veću podršku u Beogradu, zbog toga moramo da radimo još više!

Politika

(VIDEO) VESIĆ NA TV PINK: SNS nikada nije imala veću podršku u Beogradu, zbog toga moramo da radimo još više!

Podeli vest

Gostujući u emisiji "Novo jutro" na Televiziji Pink Goran Vesić, gradski menadžer, u ime liste SNS zahvalio se svim Beograđankama i Beograđanima na ukazanom poverenju

- Oni su glasali za rad, nova radna mesta, promene, nastavak svih projekta koje smo započeli, od metroa, tunela koji povezuje Savsku i Dunavsku padinu, do Topčiderskog tunela, obilaznice oko Beograda, konstrukcije Trga republike, novih fasada, zato su građani glasali, za politiku razvoja, a ne za politiku mržnje - istakao je Vesić.

Kako ocenjuje ova kampanja, kada je u pitanju opozicija, bila je "vrlo histerična" i to je, bila kampanja u kojoj je plasirano mnogo laži, neistina i kako smatra, po tome će ova kampanja biti zapamćena.

- Naravno, najviše na meti bio je Aleksandar Vučić, kao nosilac naše liste. Moram da kažem, SNS nikada nije imala veću podršku u Beogradu, ovo je najviša podrška koju imamo kao stranka, a obaveza je da radimo još više, da budemo još marljiviji, da sprovodimo naš program za Beograd, sa kojim smo izašli pred građane i da Beograd u naredne četiri godine postane bolje mesto za život, nego što je danas, kao što je danas bolji nego pre četiri godine - naglasio je Vesić.

Po njegovim rečima o gostovanju u emisiji na Javnom servisu nije želeo mnogo da priča jer je bila izborna tišina i nije želeo ni na koji način da je krši.

- U tom gostovanju sam pozvan kao gost, a protiv mene je bilo troje ljudi iz opozicije, što znači da je odnos bio tri prema jedan, što baš i nije bilo fer. Kada ste na vlasti često se dešava da imate takvu situaciju. Na Javnom servisu je to skoro i uobičajeno. U tom gostovanju ja sam došao da kažem jasne dokaze o tome šta je Dragan Đilas radio kada je bio na vlasti u Srbiji i u Beogradu – objašnjava Vesić.

On je podsetio da je Đilas bio Koštuničin ministar, pre toga direktor Tadićeve kancelarije, pa posle gradonačelnik Beograda.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade

pre 6 godina

Dobili 360 hiljada od 1,6 miliona. VIDI SE KOLIKO VAS NAROD CENI.

Minja

pre 6 godina

Gradjani su pruzili punu podrsku SNS-u jer znaju da ce to poverenje biti opravdano.

Svetlana

pre 6 godina

Cestitamo SNS na pobedi. Gospodine Vesicu Upravuste sve sto ste rekli. Zelim vam sve Najbolje,

Kosta

pre 6 godina

SNS ce svojim radom opravdati ukazano poverenje gradjana.

mala

pre 6 godina

Mislim da je BG mogao os vise da da, ali dobro, bitna je pobeda.

mala

pre 6 godina

Uvek je moglo biti bolje. Ali, dobro, bitna je pobeda.

Zlatko

pre 6 godina

Evo zašto SNS dobija izbore, i kad dobiju najviše glasova, znaju da moraju da rade još više. retkost je to, bar u Srbiji.

uijhsjdn

pre 6 godina

Ove stranke koje nisu prešle cenzus su poslate u istoriju, oni više ni ne treba da se bave politikom. Đilas takođe.

Nikola

pre 6 godina

Opravdajte nepoverenje 3/4 onih koji nisu glasali za vas

Marina

pre 6 godina

Podršku ste dobili , na vama je da je opravdate kroz rad trud i investicije.

Daca

pre 6 godina

Mora da se radi i da se gradi da imamo što više radnih mesta.

Nada

pre 6 godina

Najbolji ste i zasluzujete poverenje gradana,koje je sticano pametnim i organizovanim radom.Nastavite tim putem i bice rezultata rada,na opste zadovoljstvo svih!Gradani su prepoznali rad,prate ga i uvek ce nagraditi rezultate pravog rada.

Mishel

pre 6 godina

Izborili smo se za najbolje zato sto volimo Beograd!

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija