• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.03.2018

14:50

OTVORENO PISMO IVANA RADOVANOVIĆA "DANASU": Što pustiste Lekića i njegove mokre snove?

Politika

OTVORENO PISMO IVANA RADOVANOVIĆA "DANASU": Što pustiste Lekića i njegove mokre snove?

Podeli vest

Kolumnista nedeljnika "Ekspres" Ivan Radovanović uputio je otvoreno pismo redakcije niskotiražnog dnevnog lista Danas, povodom teksta Slaviše Lekića pod naslovom "Ćićolina i Olja Zekić" u kojem na najprimitivniji način vređa članicu Saveta Regulatornog tela za elektoronske medije (REM). Radovanovićevo pismo prenosimo u celini:

Izvinite, drugovi u Danasu, šta je ovo?

Objavili ste nesrećnog Lekića, očigledno usamljenog, i njegov tekst o sopstvenim mokrim snovima.

Čovek gledao slike lepih žena, pa umesto da ode u WC, seo za kompjuter?

I zašto onda, bar, niste tu sluzavu stvar, koju je, uz očigledan napor proizveo, adekvatno opremili?

Pa da naslov bude - Hajde ti, lutko, samo počni, malo, pa ću onda ja sam?

I zašto se niko u toj vašoj redakciji ne potrudi da Lekiću objasni da, sve i kada se trudi, ne može da bude ono čemu se nada, a nada se, kako sam kaže, da je “bedni seksista”.

Lekić? Teško. Samo je bedan. Sa seksom i seksizmom taj nema nikakve veze, ako se izuzme njegova želja da NUNS promeni ime u Dorsel, i da se, onda, do mile volje, on bavi raznim Oljama.

Pošto je ovo druga, a dosta fatalna, u njegovom životu.
Kada je pisao o onoj prvoj (Bećković), završio je na Sudu časti, pazi sad, NUNS-a.

Sada će bolje da prodje, pošto je, u medjuvremenu, postao predsednik NUNS-a, te tamo više nikakve časti nema, ni u tragovima.

Samo bedni pokušaji mačo udvaranja, s toljagom, preko kobojagi vlažnih tekstova, o onome što je Lekić, kao, čuo.

Pa onda, ti čitaj njegove snove o tome kada je prvi put čuo za Olju Zekić, pa kada drugi put, pa treći...A još kada joj je video sliku! Jadni Lekić.

Zašto mu ne pomognete? I vi, i NUNS? Postoje načini da se čovek odvikne od te vrste zavisnosti, manijačko-denuncijatske, što bi za vaše novine bilo dosta lekovito, jer bi bile oslobodjene od Lekićevih nesrećnih pokušaja da svaku ženu, koju želi, a ne može da ima, za nešto prijavi.

To je vrhunac, ekstaza, pik, srećna završnica, svakog njegovog teksta o ženama.
Čuo sam da je ona ovo. I da je ono. A posebno sam čuo da je i ovo i ono.
A tek taj njen partner?! Pa Cane. Pa političar s Kosova. Ivica. Vučić. Bane.

Uf, koliko ih je, a mene nema.

Pa šta da ti radim, seksisto u bednom pokušaju?

Možda ipak da sačekaš da Đilas, za kojeg, s pozicije predsednika NUNS-a, pretpostavljam uz pun zakonski osnov, radiš, jednog dana pobedi, pa da tvoja nagrada bude da provedeš bar po sat vremena sa svakom Oljom o kojoj si pisao. Pa da se posle svi smejemo, a ti da počneš i Đilasa da mrziš.

Toliko, uz još jednu čestitku Danasu, što je, pre samo sedam dana odbio da objavi odgovor koji je Lekiću poslao muškarac, da bi onda pusti svog jurišnika, na ženu.

Dosta je to junačka odluka.

Hvala,
Ivan Radovanović

ŽUTI ŽENOMRZAC! Predsednik NUNS Slaviša Lekić umesto da se bavi Đilasovom zabranom medija, seksistički izvređao članicu REM Oliveru Zekić!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
koga bre interesuje

pre 6 godina

neki bolesnik... pa napisite uput za Lazu i pomognite mu...

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija