• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

05.03.2018

17:08

JANKOVIĆU, ODRŽI REČ: Akademik Teodorović pozvao lidera PSG da se POVUČE nakon DEBAKLA na izborima u prestonici

Politika

JANKOVIĆU, ODRŽI REČ: Akademik Teodorović pozvao lidera PSG da se POVUČE nakon DEBAKLA na izborima u prestonici

Podeli vest

Lista Dragana Đilasa na kojoj su, između ostalih, Saša Janković, Vuk Jeremić i Borko Stefanović, osvojila je sinoć čak 30 odsto manje glasova u odnosu na prvoplasiranu listu "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd"

Akademik Dušan Teodorović, jedan od osnivača Pokreta slobodnih građana Saše Jankovića i njegov nekadašnji saradnik pozvao je lidera PSG da se povuče iz borbe protiv Aleksandra Vučića, budući da je lista Dragana Đilasa koju je podržao osvojila čak 30 odsto manje glasova.

Teodorović je na Tviteru podsetio na Jankovićev intervju dat u junu prošle godine gde lider PSG ističe da će za poraz protiv Vučića u Beogradu biti odgovoran samo on lično.

- Da, odgovoran si. Održi reč i povuci se - napisao je akademik na društvenoj mreži kao odgovor na ove Jankovićeve reči.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ljube

pre 6 godina

Nema šanse da se Janković povuče. On je toliko veliki narcis i toliko zaljubljen u sebe da će nastaviti da ubeđuje i nas i sebe da izbori nisu bili pošteni i da je on pokraden tj. da je on pobedio samo Vučić to neće da prizna. Na žalost, gledaćemo mi njegovu samozadovoljnu i naduvenu prepotentnu facu još neko vreme, dok finansijeri ne shvate da na njega bacaju novac.

Vule

pre 6 godina

Jankovic je samo gubio vreme. Svakako vise nema mesta za njega, nigde. Pokazao se ko je i sta je

Miloš

pre 6 godina

Ne povlači se Janković, još jednom potvrđuje građanima da je oduvek lagao narod i da mu je cilj bavljenja politikom samo sticanje novčanih sredstava za svoj džep!

Jelena

pre 6 godina

Sada cemo videti kakav je Jankovic, da li je sposoban odrzati rec.

vlah alija

pre 6 godina

e pa akademiku matematika ti nije jaca strana nije sns pobedio sa 30% vec sa 125% jer se negleda totalna razlka celih izbora vec razlika izmedju 370000 za sns i 160000 za dilasa sto definitivno nije 30% razlike vec puno vise ,tesko se srbiji sa ovakvim akademicima

Vuja

pre 6 godina

Jankovic nema sta trazi na politickoj sceni Srbije.

Boki

pre 6 godina

Ha ha ha. Pa gde on da održi reč. Ako neka ga . Uništiće i ono malo što im je Ridji omogućio.

Penzionerj

pre 6 godina

Sve su to kupljeni glasovi a zna se ko placa, nisu uspeli, jos da kupe sudije, potpuno.

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija