• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.03.2018

21:42

POTPUNO RASULO U OPOZICIJI POSLE IZBORA U PRESTONICI:  Đilasu se opet priviđa fašizam!

Politika

POTPUNO RASULO U OPOZICIJI POSLE IZBORA U PRESTONICI: Đilasu se opet priviđa fašizam!

Podeli vest

Dragan Đilas napao vlast i najavio demonstracije na ulicama. Šutanovac: Posrnuli smo, ne bežim od odgovornosti. SRS: Građani nam nisu dali poverenje

Tajkun Dragan Đilas, posle teškog poraza na beogradskim izborima, umesto da čestita pobedniku optužio je vlast za 'izborne neregularnosti i nedemokratsku atmosferu'!?!

Đilas je najavio proteste i demonstracije na ulicama Beograda i zapretio Aleksandru Vučiću da će ga vrlo brzo skinuti sa vlasti.

Otvorena pretnja Vučiću Vučiću, trebaće nam manje vremena nego što je tebi trebalo da mene smeniš!
Dragan Đilas

- Moramo biti svesni u kakvoj zemlji živimo, kakva je borba pred nama. Ova zemlja ulazi u fašizam! Vučiću, trebaće nam manje vremena da te smenimo nego što je tebi trebalo da mene smeniš - zapretio je Đilas i najavio pobedu na izborima 2020. i 2022. godine.

mojugao

SRĐAN NOGO

DVERI

Ovo su najprljaviji i najneregularniji izbori otkad je na vlasti SNS. Naše vreme tek dolazi.

- Pozvaćemo sve ljude koji žele promenu u Srbiju da zajedno počnemo borbu za izbore koji nam slede 2020. godine. Tada će biti održani lokalni izbori i verovatno parlamentarni. Naš cilj je pobeda na tim izborima. A onda, 2022. godine, i predsednika da promenimo. To je jedina garancija za budućnost ove zemlje i svih nas - rekao je Đilas, koji se na bini pojavio sa Sašom Jankovićem, Vukom Jeremićem, Jankom Veselinovićem i Borkom Stefanovićem.

Lider DS Dragan Šutanovac, na drugoj strani, priznao je da su ostvarili loš rezultat, ali da će izvući pouke.

Dačić: Beograđani, hvala na poverenju

Lider SPS Ivica Dačić zahvalio se sinoć Beograđanima na poverenju.
- Mi smo među 24 izborne liste uspeli da sačuvamo naše biračko telo. Iako smo očekivali neki procenat više, uspeli smo da opstanemo i zadržimo status stranke koja ima odbornike u Skupštini Beograda. Čestitam Vučiću. Mi smo spremni da nastavimo saradnju sa SNS u Beogradu, ali o tome ćemo tek razgovarati... - najavio je Dačić.

- Neću bežati od odgovornosti. Ono što je važnije i što je činjenica, nismo uspeli u Beogradu da smenimo lošu vlast. Izborni proces je bio loš i nije bio u skladu sa zakonom, ali to nije bilo krucijalno za naš rezultat. Imali smo finansijski najskromniju kampanju u odnosu na one koji su trenutno po rezultatima ispred nas, ali i nismo dobro iskomunicirali s biračima - priznao je Šutanovac.

- Zahvalan sam svim ljudima koji su nas podržali i sve vreme kampanje bili uz nas. Vodili smo pozitivnu kampanju, nijednog trenutka nismo ulazili u sukobe s političkim protivnicima, ali narod nije prepoznao naša predložena rešenja - podvukao je Damjanović. U ime radikala, umesto Vojislava Šešelja, javnosti se obratio kandidat za gradonačelnika Miljan Damjanović.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59