• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.03.2018

10:28

STEFANOVIĆ: Nastaviti saradnju s SPS u Beogradu

Politika

STEFANOVIĆ: Nastaviti saradnju s SPS u Beogradu

Podeli vest

Predsednik Gradskog odbora SNS Nebojša Stefanović smatra da bi ta stranka trebalo da nastavi saradnju s SP i u Beogradu u naredne četiri godine

- SPS, ukoliko to bude finalna odluka stranačkih organa, kao što ja verujem da hoće, i jednih i drugih, biće naš koalicioni partner. Mislim da je to dobro za Beograd - rekao je Stefanović za Pink.

Ocenio je da su dve stranke dobro sarađivale u Beogradu u prethodne četiri godine.

- Mislim da ta saradnja treba da se nastavi i u naredne četiri godine - rekao je on.

Dodao je da dve stranke uvek ozbiljno razgovaraju o tome šta može da se uradi, a ne o tome kome treba koliko fotelja da pripadne, niti se, kako je rekao, matematički izračunava ko je potreban na kojoj funkciji.

- Gledamo da se dogovorimo o ljudima koji mogu da urade posao - jasan je Stefanović, a cilj im je, kaže, da se naprave ozbiljni timovi ljudi, a ne da Beograd bude "nečiji plen, kao što je bio vreme Ðilasa".

Funkcionerka SPS Slavica Ðukic Dejanović čestitala je SNS na pobedi na izborima u Beogradu, a opoziciji je poručila da bi, kako je rekla,"mogla da ide na kurs kod lidera SRS Vojislava Šešelja".

- On kaže - ja imam svoju ideologiju, ne odstupam od nje, planiram da se bavim politikom, radiću na sebi i gurati svoje ciljeve - rekla je Ðukić Dejanović.

Podsetila je i na period kada je tadašnji premijer, a sadašnji predsednik Aleksandar Vučić zvao SPS u koaliciju i ponudio im saradnju u vladi, što su oni i prihvatili.

- On (Vučić) je rekao - vlada je bolja ako je šira, i ako je unutra i SPS - rekla je Ðukić Dejanović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Olga

pre 6 godina

Očekivana odluka vrha SNS -e da se nastavi saradnja sa SPS.

Predrag

pre 6 godina

SNS je odgovorna politička partija koja se drži koalicionog dogovora.

SVETLANA

pre 6 godina

Saradnja SNS-a sa SPS-om protekle cetiri godine bila dobra i da zbog toga treba da se nastavi.kako se kaze sportskim zargonom tim koji pobedjuje se ne menja.

Šole

pre 6 godina

I treba da nastave saradnju,do sada su lepo saradjivali i tako treba i da ostane.

Cica

pre 6 godina

I treba zadržati stvari koje su i do sada donosile dobru saradnju i uspehe.

Vule

pre 6 godina

Ako je to ono sto je dobro za sve, onda samo napred. Dok se radi za drzavu i narod, sve se moze

Nenad

pre 6 godina

Ova koalicija je pokazala zavidne rezultate i treba je nastaviti.

peraciganin

pre 6 godina

Ta saradnja se pokazala veoma uspesna i netreba je raskidati.

Sale

pre 6 godina

Koalicija treba da se nastavi iako je SNS dokazao da može sam.

jana

pre 6 godina

Saradnja je moguca sa onima koji podrzavaju rad SNS-a.

ana

pre 6 godina

Ako je nesto provereno,dobro funkcionise i od znacaja je za Beograd, Srbiju, ne treba menjati.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija