• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Hepi TV/Informer.rs

07.03.2018

15:53

(VIDEO) LAZANSKI UPOZORAVA CEO SVET: Samo 6 minuta odlučuje o opstanku planete!

Politika

(VIDEO) LAZANSKI UPOZORAVA CEO SVET: Samo 6 minuta odlučuje o opstanku planete!

Podeli vest

Vojni analitičar Miroslav Lazanski upozorio je gostujući u Jutarnjem programu TV Hepi da je NATO sa antiraketama u Rumuniji i Poljskoj na 6 minuta leta do Kremlja!

On je podsetio da je velika Kubanska raketna kriza izbila upravo zbog slične situacije, kada je svet bio na ivici III svetskog rata zbog toga što je SSSR instalirao nuklearne rakete na Kubi, kao odgovor na raspoređivanje američkih raketa u Turskoj.

- Ista ta stvar se sad ponavlja sa raketama u Rumuniji i Poljskoj - istakao je Lazanski.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
JNA

pre 6 godina

Dobro, ali sta mi obicni ljudi tu mozemo ? Obican covek ne odlucuje o tome.

Agonj

pre 6 godina

Naravno bila bi oborena posle par stotina kilometra svaka,a pitajte se gde ce da padne.A posle 6 minuta nema vise ni Poljske ni bilo koje zemlje sa koje je ispaljena nuklearna bojeva glava,tuzna istina je sto smo mi jako blizu Bugarske i Rumunije.Lepo im je rekao da nikad vise nece da se vodi rat na Ruskoj teritoriji.Kada poleti ta sto leti 6 minuta krecu ultrasonicne totalne odmazde da se uniste potomci onih cuvenih Amsterdamskih iseljenica.

Lala iz Banata

pre 6 godina

И Румуни и Пољаци... - бедни "подрепаши" ГЛОБАЛИЗАЦИЈЕ... Или: "подгузне мушице" , што би реко мој пок. деда Ставра...!

Raduslav

pre 6 godina

Da Svet je usao u fazu opasnu?Amerikanci diktiraju evropi sta treba da radi?Ali njena teritorija Nije nedodirljiiva?Rumuni I Poljaci ako see bill sta s njihove teritorije pokusa bice mete unistenja?I ko je sada tu odgovoran?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija