• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š.

08.03.2018

21:08

ŽUTE POŠTENJAČINE U AFERI SEKS-UCENA: Evo kako je saradnik Zorana Živkovića golim slikama UCENJIVAO POZNATOG FUDBALERA I TRAŽIO 5.000 EVRA!

Politika

ŽUTE POŠTENJAČINE U AFERI SEKS-UCENA: Evo kako je saradnik Zorana Živkovića golim slikama UCENJIVAO POZNATOG FUDBALERA I TRAŽIO 5.000 EVRA!

Podeli vest

Nemanja Marković, funkcioner Nove stranke Zorana Živkovića, pokušao da otme pare Mihailu Ristiću, fudbaleru Sparte iz Praga. Pretio da će njegove slike da objavi na gej sajtovima i u medijima

Nemanja Marković (25), bliski saradnik Zorana Živkovića i predsednik beogradske omladine Nove stranke, uhapšen je juče zbog sumnje da je ucenjivao fudbalera Sparte iz Praga Mihaila Ristića (23)! 

Marković je preko jedne devojke došao u posed fotografija na kojima se vidi goli Ristić, a onda je fudbaleru tražio 5.000 evra da te fotke ne objavi na gej sajtovima i u medijima.

Kod Markovića, koji je kao funkcioner Nove stranke aktivno učestvovao u tek završenoj kampanji za lokalne izbore, prilikom hapšenja pronađene su golišave Ristićeve slike, kao i celokupna prepiska sa fudbalerom u kojoj mu je pretio i tražio pare.

Malo mu 300 evra

Kako saznajemo, reketaš Marković godinama poznaje Ristića

Pokušao da opere ruke

Zoran Živković juče, čim je čuo za hapšenje svog funkcionera, naredio da se odmah ukloni Markovićeva slika sa sajta Nove stranke

i njih dvojica su bili bliski drugovi. Ristić je nedavno tokom prepiske sa jednom devojkom njoj poslao svoje nage slike, a ona je te fotografije prosledila Markoviću.

- Nemanja je iskoristio te fotke da uceni prijatelja. Tražio mu je 5.000 evra, preteći mu da će u suprotnom fotografije proslediti svim gej sajtovima, magazinima i da će ih objaviti na društvenim mrežama. Početkom meseca Ristić je Markoviću uplatio na račun 300 evra, ali ovaj nije bio zadovoljan tom sumom, pa je nastavio da pritiska fudbalera, tražeći mu još novca - precizira izvor Informera.

Instagram

Fudbaler Mihailo Ristić je na kraju pozvao policiju i prijavio ucenu.

- Ristić je objasnio da je nedavno raskinuo dugogodišnju vezu sa devojkom i da nikako ne želi da prepiska sa nekom anonimnom devojkom izađe na videlo. Policija je Markoviću spremila zasedu i praktično su ga uhvatili na delu u njegovom stanu. U Markovićevom telefonu nađene su Ristićeve eksplicitne slike, prepiska s njim, pretnje, sve... - prepričava naš izvor.

Lider Nove stranke Zoran Živković juče je, čim je čuo za hapšenje svog funkcionera, naredio saradnicima da odmah uklone Markovićevu sliku sa sajta Nove stranke, gde je ovaj predstavljen kao predsednik omladine Beograda i aktivni učesnik u kampanji za beogradske izbore! 

Potom su na sajtu brže-bolje izdali saopštenje da je Marković, tobože, izbačen iz stranke još pre nekoliko meseci i da niko više nije u kontaktu s njim.

Zoki Bunda ćuti

Zoran Živković nije odgovarao na naše poruke i pozive. Uhapšenom funkcioneru Živkovićeve stranke određen je pritvor do 48 sati, nakon čega će biti saslušan pred nadležnim tužiocem. Za krivično delo ucene preti mu kazna do osam godina zatvora.

Pokušali da ucene i Jestrovića

Prvi osnovni sud u Beogradu osudio je u maju 2012. četvoro reketaša na kazne od šest do deset meseci zatvora zbog ucenjivanja bivšeg fudbalskog reprezentativca Nenada Jestrovića, u februaru 2008.

Filip Stojanović i Srđan Dokmanović osuđeni su na po deset meseci zatvora, Angelina Misirkić na devet, a Danilo Jovanović na šest. Oni su od Jestrovića tražili da im isplati najpre 200.000 evra, a potom su spustili cenu na 40.000 evra da u javnost ne bi pustili snimak na kome su, kako su tvrdili, Jestrović i Angelina Misirkić.


Ni Mihailo Ristić nije želeo da priča o uceni. Ristić je, inače, fudbalsku karijeru počeo u klubu Rudar iz Ugljevika. U sezoni 2013/14 prešao je u Crvenu zvezdu, gde je odigrao 91 utakmicu i postigao sedam golova.

Krajem juna 2017. prešao je u ruski Krasnodar. Pošto u prvom delu sezone tamo nije dobijao puno prilike za igru, Krasnodar ga krajem januara ove godine poslao na pozajmicu u Spartu iz Praga.

UHAPŠEN ŽIVKOVIĆEV "OMLADINAC"! Ucenjivao poznatog srpskog fudbalera SNIMCIMA SEKSA?!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Imre

pre 6 godina

Isti sef,odakle sefu 250 000 evra za stan u Beogradu?Da se ne nabraja vise....oko ubistva Djindjica, on I Ceda kao nista neznaju?Nije on dzaba tokilko "grlat" u skupstini....."ne laje kera radi sela vec laje radi sebe",stara izreka...

Zoran

pre 6 godina

Ma jel' to onaj momak što je radio u Bundinom vinogradu?

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija