• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta/Informer.rs

11.03.2018

13:17

ŠUTANOVAC DAO OSTAVKU! Odlazim sa mesta predsednika DS!

Politika

ŠUTANOVAC DAO OSTAVKU! Odlazim sa mesta predsednika DS!

Podeli vest

Predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac rekao je da više neće biti na čelu te stranke i dodao da ne odlazi iz DS

- Odlazim sa mesta predsednika, ali prekidam staru praksu - ostajem u Demokratskoj stranci i biću veran - izjavio je on.

Šutanovac je rekao da je više od 20 godina u Demokratskoj stranci. "Imam iskustvo i mislim da ću moći da pomognem", kazao je i zahvalio se svim građanima koji su članovi te stranke i onima koji su podržavali DS.

Kako je i bilo najavljeno na sednici Glavnog odbora DS Šutanovac je podneo ostavku zbog lošeg rezultata na beogradskim izborima.

Predsedništvo DS bi na sednici trebalo da predloži zakazivanje vanredne stranačke Skupštine na kojoj će se birati novo rukovodstvo.

Šutanovac je u četvrtak na zajedničkoj sednici Predsedništva i poslaničkog kluba DS saopštio da će podneti ostavku na sednici Glavnog odbora. Prethodno je Balša Božović zbog loših izbornih rezultata podneo ostavku na mesto predsednika beogradskog odbora DS.

Božović je bio i šef izbornog štaba DS-a na beogradskim izborima. U međuvremenu je za v.d. predsednika Gradskog odbora DS-a Beograd izabran Dragoslav Šumarac koji će voditi beogradske demokrate do izbora novog predsednika odbora. DS je na izborima za odbornike Skupštine grada u nedelju, 4. marta dobila 2,25 odsto glasova i ostala ispod cenzusa.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
sanja

pre 6 godina

Narod nije lud shvatio je da su iz DS samo lagali i krali i zato su ovako dospeli. Sutanovac je to sada shvatio.

Aleksandar

pre 6 godina

Putuj igumane, bilo je i krajnje vreme...zbogom.

Mare

pre 6 godina

Odlazi sa mesta predsednika ali i dalje ostaje tu, nije nego.

mala

pre 6 godina

Svi smo mi videli koliko je ekipa dobro vodila stranku.

mala

pre 6 godina

Nista nece postici, i dalje ce DS biti stranka koja je prodala Srbiju.

gaga

pre 6 godina

Nije mu nista drugo ostalo, samo ostavka posle takvog fijaska.

gale

pre 6 godina

Uglavnom bi svako normalan na njegovom mestu otisao sto dalje i da se ne pojavljuje u javnosti.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija