• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

11.03.2018

13:31

ĐILAS JE JE SUROVO PORAZIO DS, A NE VUČIĆ! Akademik Teodorović našao krivca za debakl demokrata!

Politika

ĐILAS JE JE SUROVO PORAZIO DS, A NE VUČIĆ! Akademik Teodorović našao krivca za debakl demokrata!

Podeli vest

Akademik Dušan Teodorović, nekadašnji potpisnik "Apela 100" za podršku Saši Jankoviću, tvrdi da je za izborni debakl Demokratske stranke najveći krivac njen bivši lider Dragan Đilas

- Posle četiri godine Đilas se vratio u politiku i novcem, marketinškim aktivnostima i uticajem na deo medija uspeo da ubedi demokratski orijetisane birače da je on dobar i pravi, a Demokratska stranka čiji je on bio predsednik, nevaljala i zločesta. Demokratsku stranku je surovo porazio, ne Aleksandar Vučić, nego novac, marketing i Dragan Đilas - rekao je Teodorović za "Blic", uz opasku da je Demokratska stranka uništena i da ne postoji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
sanja

pre 6 godina

Djilas je klasicno moderan lopov, sve zivo je prevario i sada je prevario i svoju DS stranku.

Aca

pre 6 godina

Bilo ko da je kriv jedno je indikativno...DS odlazi u istoriju.

mala

pre 6 godina

Vucic je jedino kriv sto mu narod bezuslovno veruje i nista vise, a za ostalo su sami krivi.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija