• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.03.2018

14:39

ENGLEZI PUTINU PRETE BOJKOTOM MUNDIJALA! "Gordi albion" ispašta zbog trovanja agenta Skripalja!

Fudbal

ENGLEZI PUTINU PRETE BOJKOTOM MUNDIJALA! "Gordi albion" ispašta zbog trovanja agenta Skripalja!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Engleske mogla bi da propusti Svetsko prvenstvo koje se ovog leta igra u Rusiji, a razlog je sukob državnog vrha ove dve zemlje

Britanska premijerka Tereza Mej optužila je Rusiju da je umešana u trovanje bivšeg pukovnika ruske Glavne obaveštajne uprave (GRU) Sergeja Skripalja.

Usledio je žestok odgovor iz Moskve, a portparolka ruskog Ministarstva inostranih poslova Marija Zaharova istakla je da je reč o "još jednom cirkusu u Britanskom parlamentu".

Zbog ovog sukoba mogla bi da ispašta fudbalska reprezentacija Engleske, pošto su sve glasnije poruke da bi selekcija "Gordog albiona" trebalo da bojkotuje Mundijal u Rusiji, prenosi tabloid San.

Englezi veruju da bi tako poslali snažnu poruku vlastima u Rusiji, u prvom redu Vladimiru Putinu, kao i da bi u tom slučaju još neke zemlje povukle isti potez.

Takođe, ima i onih koji smatraju da bi FIFA trebalo da oduzme domaćinstvo Rusiji.

- Ako Putin ne pojasni situaciju oko smrti Skripalja, FIFA bi trebalo da oduzme domaćinsto Rusiji - istakao je bivši predsednik liveralno-demokratske partije Tim Faron. 

(VIDEO) OPASNO SE ZAKUVAVA! Britanska premijerka Tereza Mej optužila Rusiju da stoji iza TROVANJA AGENTA SKRIPALJA




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
POPE

pre 6 godina

Ova Zaharova je najzad upotrebila pravu rec.Jer Ameriku,Englesku i Francusku stvarno vode cirkuzanti.

Lala iz Banata

pre 6 godina

Kako igraju...tako bi se...ponajmanje OBRUKALI...!!

iscander

pre 6 godina

većini ljudi nećete faliti...a osobno može vas zamijeniti italija ili neka druga zemlja koje bi htjele igrati...beznačajan ste otok koji se nemože pomiriti da nije više velika sila...

Ax

pre 6 godina

Na mundijalu je novac, a gde je novac tu su i Englezi. Kladio bi se u sve što imam da će Englezi igrati na mundijalu.

knez

pre 6 godina

Nista novo , sve vec vidjeno , kako im nije dosadno isti scenario. Setite se olimpijade u Moskvi.

Radovan

pre 6 godina

Poznati scenario, smešno providno i tužno. Barjaktari svih problema u svetu zajedno sa Amerikom nece na mundijal: pa i ne třeba da idu: oni nece EU nece Rusiju nece Srbiju šta hoce cuclu?

Deda Djoka

pre 6 godina

Englezi su ga otrovali jer im više ne treba, iscedili su ga, a koštao bi ih dok je živ. Pa su mu malo skratili život. Da prođu jeftinije.

Goran

pre 6 godina

Putine zavrci slavine, pa neka odizimaju oni prvenstvo, ima hleba za vas

mica

pre 6 godina

Mundijal bi mnogo izgubio njihovim nedolaskom. Nikada nebi bili svetski prvaci da nisu lazno pobedili Nemce 66.g.

Zikica Popovic

pre 6 godina

Bolesnici,koji ceo svet truju najgorim stvarima,ameri su za engleze mala maca u podlosti,zlobama,zlocinima,zaverama,jednom recju Sodoma i Gomora.

rolex

pre 6 godina

hahhhahahah,samo procitati sta je rekao Nikola Pasic za ovu prepotentnu naciju

istina

pre 6 godina

I treba svi da bojkotuju i da oduzmu rusima odrzavanje prvenstva

Sasa

pre 6 godina

Englezi bojkotuju jer su prosli put njihovi navijaci dobili strasne batine od ruskih. To je takvo ponizenje za Britansku Krunu, da su odlucili da isceniraju razlog da bi mogli da odustanu, jer bi sledece batine bile mnogo jace, a poizenje mnogo vece.

ratko

pre 6 godina

da li je moguce da ste toliki Moroni anglo saksonski .........................................

Ljube

pre 6 godina

Bagra imperijalistička, njima nisu potrebni nikakvi dokazi i međunarodno pravo, kad onii kažu to je istina. Šteta što će ispaštati nedužni sportisti.

jadranin

pre 6 godina

Naj podlija nacija na svetu su ovi Englezi.Ubedljivo.Sve prevare, podvale,izmišljotine su njihovo maslo.Čuj molim te Tereza Mej dala Rusima ultimatum od 24 sata.Tragikomedija.Zapretio miš slonu.Stvarno su cirkuzanti.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17