• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.03.2018

09:20

BRNABIĆ: O rekonstrukciji vlade prvenstveno sa Vučićem!

Politika

BRNABIĆ: O rekonstrukciji vlade prvenstveno sa Vučićem!

Podeli vest

Predsednica Vlade Ana Brnabić izjavila je danas da će o rekonstrukciji vlade prvenstveno razgovarati sa predsednikom Srbije i predsednikom najjače stranke u zemlji Aleksandrom Vučićem

- Ovo je ozbiljna tema i ozbiljna država i svakako ću, da ne bude bilo kakve zabune, pre svega o tome razgovarati sa predsednikom Vučićem. On je predsednik Srpske napredne stranke, koja je stožer vladajuće koalicije koja u vladi koju ja vodim daje podršku parlamentu. Najprirodnije je, kao u bilo kojoj zemlji sveta, da razgovaram o tome pre svega sa predsednikom najjače stranke, tako da ću to i uraditi - izjavila je Brnabićeva gostujući na TV Pink.

Premijerka je istakla da je rekonstrukcija vlade "uvek otvoreno pitanje".

- Ja sam rekla i kada sam bila ministar u vladi Aleksandra Vučića i kao građanjin, pre nego što sam ušla u vladu, meni je uvek delovalo da je dobra ta politika gde je rekonstrukcija vlade otvorena tema. Zašto ne, nisu ministri bogom dani, nije ni predsednica vlade bogom dana i tu postavljena. Ako nemate rezultate ako postoje neki problemi, onda menjate tim da bi davao bolje rezultate - rekla je Brnabićeva.

Prema njenim rečima, ne treba čekati četiri godine "života svih naših građana i privrednika, da bi nešto promenili".




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
sanja

pre 6 godina

Treba promeniti neke ministra i to one koji su slabo radili u korist drzave i naroda.

Koko

pre 6 godina

Naravno,pa tek kad dogovor bude finaliziran, mediji ce biti obavešteni.

ana

pre 6 godina

Naravno da sve konsultacije bi trebalo obavisti sa predsednikom.

Milenko

pre 6 godina

Sasvim logicno d ase posavetuje sa predsednikom vladajuce stranke.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija