• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.03.2018

09:58

POPOVIĆ: Britanske optužbe protiv Rusije su neutemeljene i neozbiljne!

Politika

POPOVIĆ: Britanske optužbe protiv Rusije su neutemeljene i neozbiljne!

Podeli vest

Ministar za inovacije i tehnološki razvoj i lider Srpske narodne partije Nenad Popović izjavio je gostujuću u emisiji "Novo jutro" na TV Pink da su najnovije optužbe Velike Britanije protiv Rusije neutemeljene i bez ikakvog dokaza

- Engleske optužbe protiv Rusije nisu potkrepljene ni jednim jedinim dokazom. Zanimljivo je što se to dešava baš pred predsedničke izbore u Rusiji. Taj rukopis je poznat, optužbe bez ikakvog osnova i zato je to teško komentarisati. Postalo je moderno u nekim zapadnim državama za sve što se desi optuživati Rusiju, za izbore u Americi, za neka ubistva u Velikoj Britaniji... uskoro će Rusiju i Putina optuživati i za klimatske promene - rekao je Popović.

On je istakao da se iz aviona vidi da je reč o samo jednom u nizu pokušaja da se Rusija stavi na crnu listu u svim aspektima.

- Dokle to ide vidi se i iz izjava nekih britanskih zvaničnika da bi Engleska trebalo da otkaže učešće na Svetskom fudbalskom prvenstvu u Rusiji.

Popović je naglasio da ovakvi napadi neće ostati bez odgovora Moskve, ali da takve i slični pritisci na Rusiju neće imati gotovo nikakvog efekta.

- Recimo sankcije koje su uvedene, čak su u nekim segmentima doprinele razvoju ruske privrede - rekao je Popović.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija