• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.03.2018

15:09

NEVIĐENA BRUKA! Noćnim vukovima zabranjen ulazak u BiH!

Politika

NEVIĐENA BRUKA! Noćnim vukovima zabranjen ulazak u BiH!

Podeli vest

Direktor Službe za poslove sa strancima BiH Slobodan Ujić potvrdio je da je dvojici članova ruske bajkerske grupe "Noćni vukovi" zabranjen ulazak u Bosnu i Hercegovinu, preneo je "Radio Slobodna Evropa".

Lokalni mediji javili su ranije da je ulaz u BiH zabranjen vođi "Noćnih vukova" Aleksandru Zaldostanovu i članu Saši Saviću, koji je poreklom iz Srbije.

Članovi "Noćnih vukova" najavili su da će 19. marta početi turneju "Ruski Balkan" u okviru koje su planirali posetu Srbiji i Republici Srpskoj.

Planirana turneja bi, prema najavi, trebalo da traje devet dana, a tokom nje su nameravali da posete Beograd, Novi Sad, Valjevo, Kruševac, Niš, Jagodinu, Kragujevac i Belu Crkvu u Srbiji, kao i Banjaluku, Bijeljinu, Brčko i Doboj u Bosni i Hercegovini.

Zaldostanova i Savića, kako se navodi, institucije BiH su proglasile opasnim po nacionalnu bezbednost, a odluka je dostavljena Graničnoj policiji BiH na dalje postupanje.

Ostali članovi "Noćnih vukova", kako je preneo sarajevski portal Žurnal, u slučaju eventualnog ulaska u BiH biće posebno tretirani.

Inače, Aleksandar Zaldostanov poznatiji kao Hirurg, jedan je od najboljih prijatelja ruskog predsednika Vladimira Putina.

On je od 2014. godine na crnoj listi SAD-a zbog, kako se navodi, svojih veza i aktivnosti sa separatistima u Ukrajini.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Aca

pre 6 godina

Nocni vukovi nisu potrebni srbiji,jer su kao politicka stranka iz rusije i samo unose nemir u srbiji,zato i doalze kod nas.

Branko

pre 6 godina

A razne promocije siptara u BG i NVO na celu sa Amerima ne unose nemir u SRB??????

mina

pre 6 godina

Stvarno čudno. Dok džihici i svakojaki šljam ulazi na sve strane niko im ne brani,samo pošten Rus ne može.Što pre iz te umetne tvorevine,nek ostane šljam sa šljamom.

Dragan

pre 6 godina

A sto ne zabrane ulaz VEHABIJA i oni su i drzavna i nacionalna pretnja.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija