• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: insajder.net

15.03.2018

16:24

ODUVAO ĐILASA! Šapić: Ne vidim razlog da se opozicija ujedinjuje!

Politika

ODUVAO ĐILASA! Šapić: Ne vidim razlog da se opozicija ujedinjuje!

Podeli vest

Predsednik opštine Novi Beograd i trećeplasirani na beogradskim izborima Aleksandar Šapić rekao je da ne vidi razlog da se opozicija ujedinjuje

Kako je rekao, opoziciona scena Srbije je „šarenolika“ i sve stranke imaju različite načine delovanja, ponašanja i ciljeva.

Podsetimo, Dragan Đilas, nosilac drugoplasirane liste "Beograd odlučuje - ljudi pobeđuju" na beogradskim izborima predložio je da se opozicija u Srbiji udruži u čvrst savez koji bi imao zajedničko predsedništvo i stručne timove za razne oblasti.

Đilas je naveo da opozicija građanima mora da ponudi programska rešenja – u ekonomiji, zdravstvu, prosveti itd.

Međutim, Šapić navodi da ne vidi razlog da idu zajedno sve stranke koje nisu na vlasti, a koje se razlikuju po mnogo čemu. Kako je rekao, veći broj glasova treba da bude posledica političkog delovanja, a ne ujedinjavanja različitih.

- Mislim da ne postoji ni jedan razlog da se svi mi koji imamo neko političko delovanje na lokalnom ili republičkom nivou svrstavamo u bilo koju vrstu zajedničke organizacije koja će zajednički da odlučuje. U ovom momentu ne vidim sebe u političkom bloku stvorenom samo zarad političke snage, nastaviću da radim kao i do sada - kaže Šapić za Insajder.

On je poručio da još nije izašao sa nacionalnom politikom i ponovio da u ovom momentu ne može da prihvati da sarađuje sa političkim strankama samo zato što je „petoro jače od troje“.

- Ne doživljavam politiku tako, jer da doživljavam, sarađivao bih sa SNS - poručio je Šapić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
sanja

pre 6 godina

Pokusace sve ova opozicija, pa da se i ujedini kao protiv Milosevica, ali ne lezi vraze, jos nisu svesni sa kim imaju posla, tako da im ni to nece uspeti.

Goran

pre 6 godina

Pa svi oni dobro znaju ko je Đilas, zato i neće sa njim..

peraciganin

pre 6 godina

E moj Diki dokle si spao ,i Sapic te oduvao.

Marko

pre 6 godina

Nema vise opozicije,ispucali su se na prebacivanje krivice i optuzbe.

Lena

pre 6 godina

Sapic ocigledno misli da moze sam da se dočepa vlasti posto ne zeli da se ujedinjuje sa opozicijom.

Tamara

pre 6 godina

Možda je Šapić i u pravu, nema svrhe stvarati taj savez kad i onako neće ništa bitnije uraditi na političkoj sceni.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija