• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnik.rs/Informer.rs

15.03.2018

16:33

NOŽ U LEĐA PUTINU! Tramp: Izgleda da Rusi stoje iza trovanja Skripalja!

Vesti

NOŽ U LEĐA PUTINU! Tramp: Izgleda da Rusi stoje iza trovanja Skripalja!

Podeli vest

Američki predsednik Donald Tramp podržao je optužbe Velike Britanije protiv Rusije u slučaju trovanja bivšeg agenta Sergeja Skripalja i njegove ćerke

- Zaista se čini da Rusi stoje iza toga. To je nešto što nikada ne bi smelo da se desi i mi to shvatamo veoma ozbiljno, kao što mislim da shvataju i mnogi drugi - rekao je Tramp obraćajući se novinarima u Ovalnoj sobi.

Predsednik je komentarisao tvrdnje Velike Britanije da Rusija stoji iza napada sa nervnim agensom na bivšeg ruskog obaveštajca Sergeja Skripalja i njegove kćerke Julije u Solsberiju u Engleskoj.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
baki

pre 6 godina

ne razumem kako mogu tvrditi nesta za sta nemaju dokaze nije mi jasno stvarno pa ako je ruski gas sto bi morala rusija da se optuzi a i rusi nisu budale pa bolje da su pucali u njega nego da koriste gas ali ipak to je propaganda da se rusija izoluje sto vise,

Amater

pre 6 godina

ENGLEZI,NEMCI I AMERIKANCI SU DOKAZANO GENOCIDNI NARODI I ONI SADA NEKOM SPOCITAVAJU DEMOKRATIJU.

profesor

pre 6 godina

Klinički ste mi gospodine Tramp po facijalnoj ekspresiji veoma upadljivi! Mržnja će Vas ubiti! Preduzmite mere dok ne bude kasno.

SARA

pre 6 godina

MILIONE LJUDI STE OTROVALI U VIETNAMU I URANIUM BOMBE U SRBIJI I TO ZA VAS NIJE NISTA. SRAMNO OD USA

deda Raša

pre 6 godina

Bunika, bunika. Te Rusi krivi sto je Tramp dosao na vlast, mesao se u izbore, sada za trovanje. Nije Putin naivan pa da nasedne kao mi na Racak. Sposobni ste lazima i rezijom da obmanete lakoverne, Putin nije takav.

ARiki ko

pre 6 godina

Pa kako će ameri protiv engleza i obrnuto kad su to ista smrdljiva govna, smrde i jedni i drugi.

papundek

pre 6 godina

Cini mi se da je rusofil Seselj nosio Trampovu majicu???

Izbori 2024

Vesti

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija