• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.03.2018

17:28

ĐILAS JE PLAGIJATOR! Tadićeva savetnica tvrdi da je ideju o ujedinjenju opozicije prvi izneo lider SDS!

Politika

ĐILAS JE PLAGIJATOR! Tadićeva savetnica tvrdi da je ideju o ujedinjenju opozicije prvi izneo lider SDS!

Podeli vest

Marina Komad, savetnica za medije lidera SDS, tvrdi da pojedini mediji izvrću istinu kad kažu da je Boris Tadić podržao ideju Dragana Đilasa o ujedinjenju opozicije, jer to nije Đilasova već Tadićeva ideja

- Primer procesa medijskog krivljenja istine je kada Blic napiše da je za Tadića dobra vest Đilasova ideja saveza, a u njegovoj izjavi se jasno navodi da je dobra vest da se Đilas pridružuje ideji saveza koju Tadić kandiduje godinama unazad - napisala je Marina Komad na Tviteru i dodala:

- Pri tom, naravno da nije bitno šta je čija ideja i ko je prvi rekao. Bitno je da se to realizuje. Međutim, ako nije bitno, onda ne bi trebalo da bude ni krivotvorenja izjava tim povodom.

Tadićeva savetnica je istakla da je zanimljivo to što danas uslove za ujedinjenje postavljaju oni koji su ga sopstvenim kandidaturama sprečavali:

- Zanimljivo kako danas postavljaju uslove za ujedinjenje oni koji su sopstvenim kandidaturama sprečavali ranije to ujedinjenje. I kako postavljaju kao neki uslov otrežnjenje od izbornog poraza, oni koji su isto tako poraženi pre samo manje od godinu dana.

Ovim povodom oglasio se i lider SDS Boris Tadić:

- Da preciziram ono što su mediji izostavili da preciziraju-pozdravio sam Đilasovo pridruživanje ideji formiranja saveza, ali ne i podržao time njegov konkretan predlog i program. Organizacione i strateške principe bi trebalo da dogovaramo zajedno za zajedničkim stolom - napisao je Tadić na Tviteru.

Tadić je na kraju dodao da se ne slaže sa svim stavkama Đilasovog programa:

- Čak se ni ne slažem sa svim tačkama Đilasovog programa. Npr protiv sam zamrzavanja stranaka, jer bi takvo rešenje samo suzilo biračko telo, a osnovna pretpostavka uspeha je ujedinjenje koje maksimalno širi uticaj na birače.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milica M

pre 6 godina

I evo.. krecu! Ocekivano, vec su se posvadjali. Sigurna sam da od tog ujedinjenja, hvala Bogu, nece biti nista. Ovo je zaista cirkus od opozicije

Dane

pre 6 godina

Nemoj te nas plašiti novim DOS- om jer u tom slučaju neznamo dal Srbija može više izdržat takvo (ne) domaćinsko ponašanje prema njoj.

Tamara

pre 6 godina

I jednom i drugom je licni interes na prvom mestu.

Rade

pre 6 godina

I ujedinjeni ne mogu nista uraditi bez podrske gradjana.

David

pre 6 godina

Eto koliko je trajala sloga u opoziciji. Sad je bitno i ko je prvi dao ideju o ujedinjenju. Nema među njima sreće ni sloge.

Dragana

pre 6 godina

Nisu jos ni definisali predlog do kraja a drustvo se vec posvadjalo.Toliko o njima.

Lana

pre 6 godina

Toliko o ujedinjenju, već su se počeli svađati a ideja još nije ni zaživela.

Bojana

pre 6 godina

Kakve veze ima od koga je potekla ideja o ujedinjenju kada je vec na pocetku osudjena na propast.

Danina

pre 6 godina

Jako je vazno ko je prvi rekao ili predlozio da se napravi ujedinjenje opzicije.To nece promeniti cinjenicu da s eopozicija nece ujediniti i da je opozicija slaba i da nema adekvatnog lidera.

Jelena

pre 6 godina

Zar je bitno čija je to ideja,i ujedinjena opozicija gubi ubedljivo.

Hedona

pre 6 godina

Svi opozicionari nemaju završene doktorske ni maturske radove, ne mogu plagijatori, jer su gomila npismenih ljudi u tim opozicionim strankama.

Nikifor

pre 6 godina

Ni jedan dan nije prošao o ideju a več se svađaju čija je bila zamisao , ovi neće trajati dugo.

Damir

pre 6 godina

Eto i dokaza da neće se nikada ujediniti , jer se već prepiru ko će biti glavni.

PERSONA

pre 6 godina

Svi oni to pričaju godinama pa su i svi plagijatori a kod naroda i biračog tela su reciklirani žuti propaliteti.

Pele

pre 6 godina

Oni nemaju oćapsolutno ništa od fakulteta ni od doktorata.

mira

pre 6 godina

Nije jasno , pa zar ne bi trebalo da se meorijalni komleks da tako kažem, finansira iz republičkog budžeta, Zoran Đinđić je bio predednik Vlade Republike Srbije.

Vladimir

pre 6 godina

Samo neka se svađaju. Narod ima pametnija posla nego da ih sluša.

Danica

pre 6 godina

Vi imate ideja ali nikako da svoje ideje realizujete.Nesto vam to ne ide od ruke.

Slobodan

pre 6 godina

Da li lopov može da pokrade lopova? Retoričko ali i suštinsko pitanje srpske opozicije!

hana

pre 6 godina

ujedinjeni ili ne,oni su proslost narod ih je tamo poslao

Nikolina

pre 6 godina

Setimo se na primer da je Đilas grad Beograd doveo do bankrota, ali i da je Tadić javno priznao lažiranje prilikom izglasavanja guvernera Kori Udovički. Nijednome od njih dvojice se ne može verovati i uvredljivo je da narod smatraju toliko glupim i kratkog pamćenja, da bi njima, bez obzira da li su ujedinjeni ili ne, taj isti narod poverio svoju budućnost.

Ljube

pre 6 godina

Lažirali su oni i pobedu na izborima 2000-te pa im je zato trebao 5. oktobar, upad u skupštinu i spaljivanje izbornog materijala da istina ne može da se utvrdi. Kako oni da se udruže kad su svi oni, do jednog, bivši članovi DS odakle su otišlji jer nisu mogli da pomire tolike sujete? Nema šanse da sada Tadić dozvoli Đilasu da bude lider i obrnuto a ista priča važi i za Jovanovića, Živkovića, Šutanovca, Jeremića, Jankovića, Pajtića i ostale ... oni će se pre međusobno poubijati nego što će se ujediniti oko bilo čega pa čak i protiv Vučića.

kiki

pre 6 godina

Ne zanima gradjane ni Djilas ni niko vec nas predsednik koji radi za nasu zemlju i nase gradjane i stavra nam sto bolju buducnost e to gradjane zanima a ne ove gluposti.

Milica

pre 6 godina

Pa zar je Djilas stvarno toliko pametan da sam smisli tako nesto?

anamarija

pre 6 godina

Navikli smo vec na neslaganje unutar opozicije.

duel

pre 6 godina

Ne bih se tu mešao, ovi su dovoljni jedni drugima i ne treba se mešati treba ih ppustiti da se međusobno sami raspravljaju.

hanzaplast

pre 6 godina

Bravo za Komad :) ovi i dalje nastavljaju da se igraju detinjstva, optuzuju se ko je kome sta kada prvi,a lupom ih moras traziti na politickoj karti Srbije...koga svi ovi anonimusi predstavljaju uopste?

jakov 352

pre 6 godina

Nije bitno koje prvi dosao na ideju opozicija jel tolko slaba da kako god da se ujedini ne moze da dodje opet na vrast da krade narod to im je jedini cilj narod to zna , Zato pruzajedino i sve vecu podrsku srpskoj naprednoj stranci i predsedniku Aleksandru Vucicu!!!

Nena

pre 6 godina

Svi su u opoziciji plagijatori. Večno jedni drugima kradu ideje.

Anja

pre 6 godina

Svoju ideju o ujedinjenju, opozicija nikada neće realizovati.

Nenad

pre 6 godina

Ponašaju se kao deca u osnovnoj školi. Sramota.

Gorica

pre 6 godina

Dzabe im ujedinjenje kada nemaju podrsku gradjana.

goca

pre 6 godina

Joj,opozicija i njihovo prepucavanje. A ustvari su isti!

Novica

pre 6 godina

Još se savez nije ni stvorio a oni se već svađaju, dno dna.

Ucenik

pre 6 godina

Deleko ste vi od zajednistva,tima i dogovora,i dalje....

tina

pre 6 godina

Kakvo ujedinjenje,vec su pocele da rade sujete ko je prvi pomenuo tu ideju,ishod se moze naslutiti.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija