• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.03.2018

10:54

TEŽAK FOLIRANT! NATO Vuk se baškari po Švajcarskoj i vodi politiku preko tvitera!

Politika

TEŽAK FOLIRANT! NATO Vuk se baškari po Švajcarskoj i vodi politiku preko tvitera!

Podeli vest

Vuk Jeremić, član svake gubitničke koalicije u poslednjih nekoliko godina, hteo bi da vlada Srbijom i vodi visoku politiku, ali ako ikako može, sa nekog skijališta na Alpima

Vuk NATO Jeremić hvali se na tviteru kako je na sastanku Partners Group u Švajcarskoj, ali ne propušta priliku da se bavi "režimom u Srbiji" i promocijom svojih političkih stavova koji su neslavno propali na svakim izborima.

I dok neki u Srbiji rade bez pauze, čine sve da dinar postane jedna od najstabilnijih svetskih valuta ili otvaraju fabrike, poput one koju će predsednik Aleksandar Vučić danas otvoriti u Prokuplju, NATO Vuk bi da vlada Srbijom iz nekog odmarališta na Alpima, baškareći se u najskupljim hotelima u društvu takozvane "elite".

printscreen

Pa iako su mu svi prethodni izbori pokazali da od toga vajde nema, on će ponovo da se pojavi i da priča o "pravima radnika". Ali. barem sunđerbobovska upornost ne može da mu se zameri. 

(HIT VIDEO) DRAGO MI JE ŠTO ŽIVIM NA DNU MORA! Jeremić istripovao da je SUNĐER BOB!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
lola

pre 6 godina

Treba ga poslati medju stoku neku da bude coban to je oporavak!

mika

pre 6 godina

Dusica mala umorna, pa treba malo odmoriti tu napacenu glavicu!

Marinkovic Aleksandar

pre 6 godina

Samo mu je novac i vlast najbitniji!

Deja

pre 6 godina

Mene samo zanima ko mu finansira basnoslovno skupe kampanje na kojima je ovaj bar do sad doživljavao debakle. Sreća pa ga je narod pročitao zato tako i prolazi.

Jana

pre 6 godina

Ma,neka ga,neka ide.Mozda mu se svidi tamo pa odluci da se ne vraca u Srbiju i tako nas spasi daljih muka..dosta smo ga gledali ovde!!!

milan

pre 6 godina

evo kolko je ozbiljan politicar kolko brine za narod i Srbiju , zato i prolazi na izborima tako lose narod zna ko brine da mu bude bolje

Keba Kraba

pre 6 godina

Dečače kad ćeš na posao, pljeskavice da praviš.

Miki

pre 6 godina

Bitno je da se on baškari i uživa na Alpima. Sigurno je pošteno radio da bi zaradio ovakve odmore. Ili se nakrao ili ga finanisra njegov tajkun.

Laza

pre 6 godina

Napunio dzepove dok je bio na vlasti a sada kulira i uziva.

Vidoje1945

pre 6 godina

Osudjujemo Jeremica, ali ne videh da se neko pitao ko i na koji nacin mu je to omogucio.Niko ne pomenu drzavu Srbiju, njene legalne organe koji se koji su zaduzeni i p l a c e n i da obezbede red i zakonitost svih radnji a prekrsioce sankcionisu. Govorimo o posledicama, retko, veoma retko o uzrocima. Moramo da razmisljamo o PREVENTIVI, koja je vazan cinilac u svim segmentima drustva a ne samo u medicin, politicari i funkcioneri, zeleli bi da cujemo i vasu rec, ali nesto konkretnije, ali i novinare, naravno. Srbijo!!!!!!!!

sasa

pre 6 godina

Obican folirant. On se bori da upropasti Srbiju! Sramota!

dasa

pre 6 godina

Tesko mu palo sto je izgubio,pa ode malo da se opusti.

asad

pre 6 godina

To je njihov nacin vodjenja politike iz inostranstva a ,kao da su tu.

marko

pre 6 godina

tata je zaradio za njega ne mora nista da radi do kraja zivota ... moze samo da vodi praznu politiku ...

Mirko

pre 6 godina

Tako bi on upravljao Beogradom ili Srbijom, po principu: samo neka je meni dobro...

Rade

pre 6 godina

Poznat je on kao licemer i poltron, nije to nista novo za nas.

Vladimir

pre 6 godina

Naucili smo ga svojevremeno da zivi na visokoj nozi,ko nam je kriv,nakrao se nasih para sad moze kako hoce.

efg555

pre 6 godina

Bori se čovek za prava radnika iz đakuzija, dok je odseo u apartmanu čije je noćenje vredno kao 5 prosečnih srpskih plata .

Zoran

pre 6 godina

Izgubio je na svim mogućim izborima a i dalje se baškari i živi lepo...pitam se kako samo, od kojih para?

jelena81

pre 6 godina

gradjani su mu pokazali na svim izborima sta misle o njegovoj politici,jedino sto mu je ostalo moze da pise na tviteru dok mu i tu ne zabrane da lupa gluposti

Monja

pre 6 godina

takvo zlo od coveka i bolje da je sto dalje od Srbije!

Boba

pre 6 godina

Neko radi,a neko se baškari i to bas u Švajcarskoj.

Nina

pre 6 godina

Bolje da cuti s obzirom kako je prosao na izborima.

Branko

pre 6 godina

Netko se opameti nekad a netko nikad, zuta olos elita!!??

Nikola

pre 6 godina

Samo pokazuje ljudima u Srbiji da mu nikada ne mozemo verovati i da ja politicki folirant. Neka uziva, moze se i bez njega.

Mika

pre 6 godina

Pa nije valjda Jeremić lud da se odmara na Zlatiboru ili Kopaoniku.

mara

pre 6 godina

Pa sta ce covek koji nije navikao da radi ,nego da se odmara od nerada!Umesto da na odmor odu oni koji su ga i zasluzili,idu neradnici

Laki

pre 6 godina

Ovako bi se on brinuo o Srbiji. Sa nekog pašnjaka iz Švajcarske.

bagi

pre 6 godina

Čovek otišao da sredi tajne račune i konta u bankama, maže oči sirotinji...

Sim

pre 6 godina

Čedina škola. svi su oni isti.u politiku,i rešen problem.

Diplomata

pre 6 godina

Gospodin Jeremić je nedavno izjavio da Vučić zakazuje diplomatske susrete danas za sutra, misleći na susret sa GENSEK-om UN Guterešom. Međutim zaboravlja da je upravo on ultimativno zahtevao od našeg ambasadora Dejana Popovića zakazivanje susreta za "juče" sa ministrom spoljnih poslova Velike Britanije Vilijamom Hejgom. I to radi prozaičnog razloga - da bi država pokrila njegove troškove u Londonu na ATP turniru na koji je vodio naravno i svoju suprugu. Bez preteranog utroška vremena, možete izguglovati da se Jeremić sastajao sa Hejgom svakog novembra upravo u vreme održavanja navedenog turnira. A 2011. godine mu se desio i peh kada je pored supruge, u London vodio i kamermana. Hejg je pristao na susret od doslovno 5 minuta i to u holu MSP-a, a kamerman je zaboravio da stavi memorijsku karticu tako da material nije bio snimljen. Gospođa Nataša Jeremić se toliko iznervirala da je tražila hitan otkaz za pomenutog kamermana. I na kraju, umesto da ćuti, takav lik nam drži propovedi na političkoj sceni Srbije.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija