• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.03.2018

10:52

NELA KUBUROVIĆ: Nema novih podatka o detaljima istrage Ivanovića!

Politika

NELA KUBUROVIĆ: Nema novih podatka o detaljima istrage Ivanovića!

Podeli vest

 Srbija nema nove podatke o detaljima istrage ubistva Olivera Ivanovića, izjavila je danas ministarka pravde Nela Kuburović

Kuburović je navela da slučaj vodi tužilaštvo u Prištini i precizirala da je Tužilaštvo za organizovani kriminal odgovorilo na svih pet zamolnica koje su uputili prištinski organi. 

- Nema reciprociteta kada je reč o saradnji, s obzirom da je od dve zamolnice srpskog tužilaštva odgovoreno samo na jednu, i to delimično - kaže ministarka za TV Prvu.

Objašnjava da je reč od prvoj zamolnici poslatoj odmah nakon pokretanja postupka, gde su prištinski organi dostavili Zapisnik o uviđaju i obdukciji. 

ISTRAGU UBISTVA IVANOVIĆA preuzelo kosovsko Specijalno tužilaštvo - SLUČAJ SLOŽEN!

Govoreći o mogućosti da Srbija preuzme postupak protiv Vjerice Radete i Petra Jojića iz Srpske radikalne stranke, Kuburović kaže da su ispunjeni uslovi da Optužno tužilaštvo proces preuzme. 
Nakon toga i ukoliko optužnica bude podignuta, objašnjava ona, nadležni sud može da nastavi postupak. 

- Srbija je u datom vremenskom roku odgovrila da su procesne pretpostavke ispunjene, a sada je na Mehanizmu u Hagu da predmet dostavi - zaključila je Kuburović. 

DVA MESECA OD UBISTVA OLIVERA IVANOVIĆA! Tužilaštvo: Podneto više krivičnih prijava, NEMA OSUMNJIČENIH!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija