• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.03.2018

16:16

VUČIĆ: Vesić, ipak, utišavan na RTS!

Politika

VUČIĆ: Vesić, ipak, utišavan na RTS!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da saopštenje RTS povodom utišavanja gradskog menadžera Gorana Vesića u emisiji "Upitnik" nije u potpunosti nefer, ali da se iz njega vidi da je Vesić bio utišavan

- Oni ljudi moraju da kažu šta misle, ali vi iz saopštenja vidite da je Vesić bio utišavan - rekao je Vučić novinarima.

On je naveo da naslov saopštenja koji glasi "RTS nije smanjivao ton Vesiću" odgovara nekim agencijama koje podržavaju Ðilasa, Šolaka i ostale, ali da se iz celog teksta "vidi nešto".

- Ja se nadam da će RTS u budućnosti imati tehničke mogućnosti da ima jednak ton za ljude koji učestvuju u debatnim emisijama, to je mnogo važno za demokratiju u Srbiji - rekao je Vučić.

On je naveo da Dragan Ðilas koji je sa Vesićem učestvovao u debati, ima 25 miliona prijavljene imovine i da uprkos tome "drugima drži pridike i soli pamet".

- Kako je neko zaradio 25 miliona evra u ovoj zemlji? Pitajte ove ljude, ovu sirotinju, da li imaju 25 miliona evra u imovini? Oni to sami kažu, ne neko drugi - rekao je Vučić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija