• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.03.2018

16:12

JANKOVIĆ OPET PRIZIVA RUMUNSKI SCENARIO! Prangija poziva na krvave sukobe, Vučiću preti da će proći kao Čaušesku!

Politika

JANKOVIĆ OPET PRIZIVA RUMUNSKI SCENARIO! Prangija poziva na krvave sukobe, Vučiću preti da će proći kao Čaušesku!

Podeli vest

Dok je predsednik Vučić u obraćanju naciji govorio o dve teme od najvećeg nacionalnog značaja o Kosovu i Metohiji i populacionoj politici Stbije, lider PSG Saša Janković blatio ga je i vređao na Tviteru!

Janković koji se suočio sa činjenicom da su ga svi glasači napustili budući da je na beogradskim izborima osvojio znatno manje glasova nego na predsedničkim, očigledno pokušava sad na ovaj način da ih povrati. Prangijanjem. nego kako...

- Nikad nedostojniji čovek nije bio na dužnosti predsednika Republike.
"Kreteni, hulje, bitange, barabe..."
Rekao sam mu jednom da ću sprečavati da prođe kao Čaušesku, jer Srbija zaslužuje civilizovane smene vlasti. Ali šta radi, veliko je pitanje da li će iko to moći da spreči
- napisao je bez blama i srama Janković.

Tanjug

I sve ovo samo zato što je Vučić Jankovićevim huluganima koji su bacali deterdžent u fontanu na Slaviji poručio da su kreteni i da treba da odgovaraju za uništavanje imovine. 

U svakoj evropskoj zemlji za uništavanje javne imovine huligane prvo hapse, pa ih onda pitaju o čemu se radi. A predsednik Vučić je samo poručio da su kreteni, što je bio dovoljan razlog da Đilasov partner Saša Janković poruči da je Vučic diktator i da će najverovatnije biti streljan kao Čaušesku. 

U danu kad Vučić saopštava mere za spas nacije, kad poručuje međunarodnoj zajednici na šta nećemo pristati oko Kosova, Jankovic brani svoje huligane i poručuje Vučicu da će teško izbeći streljanje. Ako je i od Saleta Prangije..mnogo je!

JANKOVIĆU, ODRŽI REČ: Akademik Teodorović pozvao lidera PSG da se POVUČE nakon DEBAKLA na izborima u prestonici

MILENKO JOVANOV: Janković otvoreno priziva rat i krvave sukobe!

Potpredsednik SNS-a Milenko Jovanov za Alo kaže da Janković otvoreno poziva na rat i krvave sukobe.

- Jankoviću izgleda nedostaje barut na rukama, pa priziva građanski rat i streljanja, jer to je bio scenario u Rumuniji, na koji se on poziva i koji priziva. Dakle, da bi se dočepao vlasti bio bi spreman tuđu decu da gurne u sukobe i pogibiju, državu u haos i beznađe, jer nema za njega ništa vrednost, osim bolesne želje da se dokopa vlasti i opsednutost smrću. Samo bi bilo krajnje vreme da nam Janković kaže koliko je glava treba da padne da bi on konačno namirio svoju potrebu za smrću? Ali ipak mislim da je narod prepoznao ovog jezivog mračnjaka i da mu i ne ostaje ništa drugo, osim da svoje impotentno bavljenje politikom i svoju nekrofiliju kompenzuje i zadovoljava izlivima mržnje prema Vučiću i Srbiji na društvenim mrežama - rekao je Jovanov.

(VIDEO) POTVRDILI DA SU KRETENI! Đilasovi i Jankovićevi huligani sinoć sipali deterdžent, a sad peru sudove u fontani!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ero

pre 6 godina

Sasvim ozbiljno Jakovićeve pretnje trba svarit.Jer bi dotični gospodin mogo na ulicu izvest najmanje desetk svojih pristalica.Kad god se sjeti svoje plate on nešto napiše na tviteru.Patriote bi se polovine odrekle zarad siromašni građana kojih je i te kako bilo.

Zoran Milosavljvić

pre 6 godina

Odakle moć Jankoviću da izazove haos i krvoproliće.On ima malo nesto iza sebe građanske opozicije. Oni ne prave haos. Ali može da dođe do eksplozije naroda i na to potseča Janković. Ipak Predsednik Srbije nema pravo nikog da naziva kretenima. Građanska opozicija, koja postoju, nikada ne bi se bavila sitnim i glupim manifestcijam kao što je sipanje deterdzenta. To rade neke budale koji ne znaju šta će sa sobom.

Branko

pre 6 godina

Jadna ova opozicija, fina i postena( ne zna se koji je gori i rodjenu majku bi prodo za fotelju a ne SRB )

Stojan

pre 6 godina

Jankovic je mnogo opasan zna se dobro sta je uradio devedesetin i nikom nista on je jednostavno opasan po ovo drustvo zato smatram da protiv njega treba obnoviti sutskih proces

Stojan

pre 6 godina

Sudstvo treba da obnovi proces zbog devedesetih godina za sta se sumnja da je uradio

Tom sojer

pre 6 godina

jAKO LJIGAV COVEK-AKO JE COVEK.KADA CE PRAVDA DA GA STIGNE

baki

pre 6 godina

Hahaha , jadan si i bedan zgrčena prangijo !!! Pitam se dali imaš ogledalo da se pogledaš kakav izgledaš ili te je strah i da pogledaš? Koliko si jadan i bedan , da ziviš još 1000 godina, ti nećeš biti niko i ništa u politici! Takvog primitivka ,kao što si ti, nema u Srbiji!!!! PS. Nisam za nikoga , na polit. sceni Srbije, ali ti mogu reći da je Vučić za tebe nedostizan nivo !!!!!

srki

pre 6 godina

Čoveka treba staviti pod nadzor jer znamo kako je njegov cimer završio

milica

pre 6 godina

Dobio signal od Američkog prijatelja sa kojim je nekidan imao sastanak

bogster

pre 6 godina

Pa ja neznam, šta i taj Vučić više glumata? Raspusti tužioce i postavi prave ljude, koji će ovakve idiote prvo slati u Lazu da se vidi da li su normalni, a onda brate ćorka. Ovakvog džibera kao ovog Jankovića Srbija nije imala. Zaštiti svoj Narod od ovakvih "uzbunjivača, špijuna i ološa. Obnovi mu proces iz 90-te i strpaj u zatvor.

Miki

pre 6 godina

Ne mogu da nadjem rec koja bi opisala Jankovica, a da nije pogrdna...

Hedona

pre 6 godina

Dakle, da bi se dočepao vlasti bio bi spreman tuđu decu da gurne u sukobe i pogibiju, državu u haos i beznađe, jer nema za njega ništa vrednost, osim bolesne želje da se dokopa vlasti i opsednutost smrću.

Branko

pre 6 godina

Kad ce vec hednom oviljudu da shvate da oni imaju zdravstvenih problema!!!!????

Nemanja

pre 6 godina

Čovek hteo da dobije vlast, a brutalno je izgubio. Ko mu je je kriv za taj neuspeh, kad je čovek potpuno izbezumljen, normalno je da neće pobediti na izborima. Nek radi dalje svoj posao a ne da iskaljuje bes na Vučića.

Bojan

pre 6 godina

Ovom coveku treba zabraniti da se pojavljuje u javnosti.

Vuk

pre 6 godina

Ovaj covek je odavno izgubio identitet i sada glumi neku dvorsku ludu u nadi da ce skrenuti paznju na sebe.

Milka

pre 6 godina

Saša Janković, toatalno bez članstva i kada je video da su i opozicije u kojoj je nevoljno bio propale, osta je sam i sa svojim nalogom na tviteru, Mene uopšte čudu da to što on piše po tim mreža, uopšte neko beleži.

Nevena

pre 6 godina

Jos jedan dokaz Jankoviceve nemoci da se docepa vlasti.A ovakvim tvitovima samo gubi glasace jer ko ce da podrzi coveka koji predsedniku kaze da ce procikao Causesku, asvi znamo kako je on prosao.

nikol

pre 6 godina

Ma covek je umnibolesnik koji nema ni grama mozga. Bez uvrede za druge, ali definitvno mu je mesto u ludari

Milena Marovic

pre 6 godina

Pa nista pametno,nismo ni mogli da ocekujemo od Jankovica...!

Mila

pre 6 godina

Ja uopšte ne znam zašto se Saši Jankoviću, kome je jedini član partije Tviter u njegova žena, pridaje bilo kakav značaj.

dasa

pre 6 godina

Priziva nemire i krvoprolica a ako se to dogodi on ce u inostanstvo,umobolnik.

Ljubomir

pre 6 godina

Kad ce jednom poceti funkcionisanje pravne drzave? Pune su sudnice parnica starleta,prostitutki i kriminalaca koji se medjusobno psuju i prete jedni drgima,a kada se preti predsedniku drzava srpsko pravosudje cuti.

Nada

pre 6 godina

Sta reci? Neverovatno je da ovaj "pacijent" misli da moze predstavljati vlast u Beogradu ,pa i Srbiji!Moje misljenje o njemu je jako ruzno,a posto sam lepo vaspitana, reci cu samo da je gospodin Jankovic uvek, pogresan covek ,na pogresnom mestu u pogresno vreme.

Sinisa

pre 6 godina

Iznenadili bi se kad bi Jankovic pricao nesto normalno i pravo,a ovo sto radi je strasno.

Jana

pre 6 godina

Od Jankovica se samo ovako nesto i moze ocekivati.

Aca

pre 6 godina

Jankovic je zlo koje ne treba da bude na politickoj sceni jedne zemlje...

rada

pre 6 godina

Definitivno neko mora da se pozabavi sa ovakim pretnjama

Nikodija

pre 6 godina

Jankovic je bolestan covek, ove pretnje su uzasne.

Nemanja

pre 6 godina

Definitivno, Janković je bolestan čovek! On zagovara vladavinu manjine, po svaku cenu! To je diktatura.

Rada

pre 6 godina

Pa sta drugo ocekivati od ovog propalog politicara!

Rada

pre 6 godina

Izjedaju ga mrznja i ljubomora, hoce da pukne od muke!

Miloš

pre 6 godina

Janković se načisto pogubio, ne zna više ni šta priča. Lažov i lopov klasični...

Svetozar

pre 6 godina

Jankovic nastavlja sa propagiranjem mrznje a ne kapira da tako njegov rejting sve vise tone ako uopste vise ima neki!

Milorad

pre 6 godina

Prangija je svestan da su mu svi okrenuli leđa. Zato pokušava da iza sebe ostavi što veću štetu. Tipično ponašanja za gubitnika u agoniji.

Zoltan

pre 6 godina

Pragnija svakih mesec dana poziva na nasilje. Dokle će državni organi tolerisati ovakvo kršenje zakona ove zemlje?

Branislav

pre 6 godina

Jankoviću nemoj da se sapleteš o svoj jezik...

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59