• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.03.2018

14:25

PALMA: Naša koalicija ima dela!

Politika

PALMA: Naša koalicija ima dela!

Podeli vest

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma i potpredsednik SPS Aleksandar Antić danas su posetili mesto Selevac kod Smederevske Palanke, jedno od najvećih sela u Srbiji

Predsednik JS Dragan Marković Palma je istakao kao ogroman problem Selevca Dom kulture čiji krov prokišnjava i da jedno od najvećih sela u Srbiji nema mesto gde će mladi da provode svoje vreme.

- U selu ne postoji kulturno–umetničko društvo i u njemu, kao i u mnogim drugim selima u Srbiji kada se smrači staje život do sledećeg jutra - rekao je Palma.

Marković je rekao da Smederevska Palanka ima najbolju lokaciju za industrijsku zonu na kojoj se sada nalazi oronula kasarna sa starim tenkovima i topovima. Predsednik Jedinstvene Srbije je dodao da se zalaže da se na toj lokaciji od 30 hektara posle izbora formira industrijska zona, jer tu već postoji kompletna infrastruktura, voda, struja, gas, i da se dovedu strani investitori i zaposli više hiljada ljudi.

Palma je razgovarao i sa poljoprivrednim proizvođačima i rekao da oni treba da imaju besplatne tezge na kojima će prodavati svoje proizvode, jer ne smeju da se naplaćuju tezge onima čija je osnovna delatnost poljoprivreda.

- Tamo gde je koalicija SPS–JS na vlasti ne naplaćuju se tezge poljoprivrednicima - zaključio je Marković.

Predsednik Jedinstvene Srbije je rekao da u Srbiji postoji politička stabilnost i da je Srbija danas mnogo popularnija u međunarodnim odnosima nego što je bila ranijih godina zahvaljujući Ivici Dačiću, šefu srpske diplomatije.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija