• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.03.2018

17:21

MILENKO JOVANOV: Jeremić, Ðilas, Tadić uradili sve za odvajanje KiM od Srbije

Politika

MILENKO JOVANOV: Jeremić, Ðilas, Tadić uradili sve za odvajanje KiM od Srbije

Podeli vest

Sve što su mogli da urade u korist odvajanja Kosova i Metohije od Srbije, Jeremić, Ðilas, Tadić i ostali već su uradili još 2008. godine i nisu ništa ostavili da čeka do leta, saopštio je danas potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov


On kaže da su svoje neznanje i kukavičluk pokazali od Tadićevog bežanja u Bukurešt u momentu proglašenja „nezavisnosti“ Kosova, preko Jeremićevog šibicarenja u spoljnoj politici do "tupavog nastupa" pred Savetom bezbednosti i Međunarodnim sudom pravde. 
Zato Vučić i nema ništa novo da uradi, osim da se bori da nas, možda, bar malo spase, jer su oni već sve dali, poručio je Jovanov. 

Vuk Jeremić je za sarajevsku televiziju "Fejs", kako je navedeno na sajtu Narodne stranke čiji je predsednik, optužio Vučića da vodi tajne pregovore o Kosovu i da je u tom sklopu "privatno" otputovao u Njujork.

SRPSKA LISTA: Pogubna politika Jeremića,Tadića,Ðilasa,Jankovića o KIM


- Veliki detektiv Vuk Jeremić nadmašio je i Šerloka Holmsa i Herkula Poaroa i zaslužuje sve čestitke, jer je video Vučića u prepunom avionu Er Srbije, nacionalne avio-kompanije, koja, uzgred, nikad nije mogla da leti za Njujork, dok su Jeremić, Ðilas, Tadić i Janković bili na vlasti - navodi Jovanov.

On kaže da je "Vučić toliko bio sakriven da se slikao sa najmanje 50 putnika i samo onaj ko je imao problema sa vizom, nije mogao da vidi predsednika Srbije. Toliko o tome koliko se krio".

Jovanov ističe i da će predsednik Vučić, kao i uvek, o svim svojim aktivnostima i o svemu što radi, a u skladu sa Ustavom, obavestiti građane Srbije odmah po povratku iz Njujorka i Brisela.
- Mogao bi i Jeremić, po povratku iz Sarajeva, a u skladu sa zakonom, konačno da kaže ko mu je dao 7,5 miliona evra za predsedničke izbore - navodi Jovanov u saopštenju.

POSLE ALPA, NA SVIRKU KOD BRATA! Jeremić u Sarajevu bančio uz klavijature Meha Pozderca!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tamara

pre 6 godina

Na sreću pa su ti žuti banditi na vreme sprečeni u tome.

Brana

pre 6 godina

Jeremić, Đilas i Tadić su i odvojili KiM od Srbije!

mala

pre 6 godina

SNS nece nikada dozvoliti da se KIM odcepi od Srbije.

mala

pre 6 godina

Opozicija je mogla samo da planira tako nesto, ali zato je tu vladajuca stranka da im stane na put..

Una

pre 6 godina

Jeremic, Ðilas i Tadić su prodane duse, sram ih bilo za sve.

Ina

pre 6 godina

Jeremic, Djilas i Tadic su uvek sve radili protiv interesa Srbije, samo za svoju korist, uzas kakvi su to jadni ljudi.

peraciganin

pre 6 godina

Za DOS nepostoji ustav nikome ne polazu racune.Ali zato huskaju narod protiv aktuelne vlasti, Narod im je dao do znanja da nisu maloumni ,to se videlo i na izborima.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija