• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug.rs/ informer.rs

18.03.2018

19:21

AMBASADA: U Srbiji izašlo više od 50 posto ruskih birača

Politika

AMBASADA: U Srbiji izašlo više od 50 posto ruskih birača

Podeli vest

Izlaznost birača na izborima za predsednika Rusije je bez presedana za Srbiju i premašila je 50 posto, saopštila je večeras Ambasada Ruske federacije u Beograda

Na izbore je izašlo više od 1.100 od ukupno 1.900 ruskih građana koji borave u Srbiji, navedeno je u saopštenju, uz isticanje da nije bilo nikakvih incidenata.

- Hvala srpskim vlastima, novinarima i svim ruskim građanima koji su izašli na izbore - navela je ruska ambasada i najavila da će sutra ujutru saopštiti rezultate glasanja za svakog kandidata.

(UŽIVO) RUSIJA BIRA PREDSEDNIKA! IZLAZNOST do 19 sati - 59,5 odsto! Biračka mesta u Moskvi zatvorena




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija