• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.03.2018

18:42

STRAŠNO! I Žene u crnom napale Vučića: NEĆEMO DA RAĐAMO ZA SRBIJU!

Politika

STRAŠNO! I Žene u crnom napale Vučića: NEĆEMO DA RAĐAMO ZA SRBIJU!

Podeli vest

Posle opozicionih liderčića, kojima je jedina politika mržnja, protiv najavljenih mera nove populacione politike koju je predložio predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasile su se i Žene u crnom i to porukom - NEĆEMO DA RAĐAMO ZA SRBIJU?!?

Žene u crnom sa još devet NVO ističu da oštro osuđuju Vučićevu molbu ženama u Srbiji da rađaju više dece.

Kažu, neće da rađaju decu za državu, da Vučićev apel vređa prava žena i tako dalje i tako dalje.

Ako se tome doda da su gotovo sve opozicione stranke i njihovi lideri, ali i njima naklonjeni mediji, digli neviđenu hajku protiv Vučića zbog toga što je izrazio zabrinutost zbog sve nepovoljnije demografske slike Srbije, što je jedini političar u modernoj istoriji Srbije objavio rat protiv bele kuge, onda se postavlja pitanje šta je njihov cilj i njihova politika.

Očigledno je da sve gore pomenute Srbija i njeni građani ne interesuju, već samo gola vlast i privilegije.

Njima po svoj prilici nije bitno to što u Srbiji svake godine nestane jedan manji grad, što će nas do polovine ovog veka, prema procenama stručnjaka, biti duplo manje nego sada.

Briga ih, jer njima je bitna samo vlast pa makar nemali kime da vladaju.

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA PINKU: Opozicija sad mrzi Vučića jer je prvi političar koji je objavio rat beloj kugi!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija