• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.03.2018

15:49

ĐURIĆ: Ofanziva kretena protiv Srbije!

Politika

ĐURIĆ: Ofanziva kretena protiv Srbije!

Podeli vest

Direktor Kancelarije za KiM Marko Ðurić izjavio je danas da grupa oko Jeremića, Tadića, Ðilasa i Jankovića po nečijem nalogu ili sugestiji, radi na tome da oslabi pregovaračke pozicije Srbije napadima na njenog predsednika Aleksandra Vučića i pokušajima diskreditacije

- Istovremeno i očigledno sinhronizovano sa pokušajima Prištine da dobije sve, a da ništa ne da, traje pokušaj grupe oko Jeremića, Tadića, Ðilasa i Jankovića, a po nečijem očiglednom nalogu ili sugestiji, da oslabe pregovaračke pozicije Srbije napadima na njenog predsednika, pokušajima diskreditacije sa ciljem da se kroz poljuljano poverenje oslabi snaga Srbije u razgovorima - rekao je Ðurić novinarima u Briselu.

Cilj je, kaže Ðurić, da se kroz poljuljano poverenje oslabi snaga Srbije u dijalogu sa Prištinom, ali poručuje da su takvi pokušaji osuđeni na propast.

- Najpre zato što su zasnovani na lažima, a zatim što osobe koje se bave tom vrstom diskreditacije same nemaju nikakav kredibilitet i upravo one snose ogromnu odgovornost za međunarodnu političku i pravnu legalizaciju jednostrane proglašene nezavisnosti - rekao je Ðurić.

Prema njegovim rečima, Jeremić i Tadić su uz Rugovu među najzaslužnijima za tu jednostrano proglašenu nezavisnost.

- Samo to što se bavim javnim poslom me sprečava da ofanzivu Jeremića, Tadića, Ðilasa i njihovog sponzora Miškovića protiv Srbije nazovem ofanzivom kretena - rekao je Ðurić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nenad

pre 6 godina

Djuricu, nazovi slobodno....slobodno se ponasaj bar u Srbiji.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija