• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.03.2018

16:12

MIŠKOVIĆEVO "VREME" NE PRESTAJE DA TUGUJE ZBOG PORAZA DRAGANA ĐILASA!

Politika

MIŠKOVIĆEVO "VREME" NE PRESTAJE DA TUGUJE ZBOG PORAZA DRAGANA ĐILASA!

Podeli vest

Miškovićev nedeljnik "Vreme" nastavlja da tuguje zbog katastrofalnog poraza Dragana Đilasa na nedavno održanim beogradskim izborima, pa u novom broju objavljuje intervju sa propalim kandidatom za gradonačelnika uz naslov "Vučić je ekonomska neznalica"?!?

Miroslav Mišković očigledno ne može da se pomiri sa činjenicom da njegov pulen nije uspeo da se dokopa pune beogradske kase, pa preko svog glasila plasira Đilasovu priču kako je Vučić "ekonomska neznalica".

Možda bi u ovu priču neko još i mogao da poveruje da je nije izrekao čovek koji je prestoničku kasu kao gradonačelnik ostavio u dugovima od 1,2 miljarde evra.

Moguće je i to da još ima onih koji se ne znaju da je Demokratska stranka u kojoj je važan šraf bio i Đilas, na kraju svoje vladavine Srbiju dovela do ivice bankrota.

Dakle, Đilas, čije dugove građani još otplaćuju, tvrdi da je "ekonomska neznalica" čovek koji je hrabrim, ali ni malo popularnim merama, uspeo da spasi Srbiju bankrota, zahvaljujući kome Srbija prvi put u modernoj istoriji ima stalni suficit u budžetu, i za čije vlasti je dinar ocenjen kao druga najbolja valuta u svetu.

Ako je i od Đilasa, mnogo je!

Vreme/printscreen





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stiv

pre 6 godina

Cudime da drzavni javni tuzioc nemoze sa istraziteljima da dokaze koje su pljacke vrsili djilas miskovic sapic i ostala zuta banda pa daih procesuiramo i posaljemo na odmor u zabelu

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija