• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.Crnomarković

21.03.2018

21:27

U SUSRET BEOGRADSKOM SAJMU AUTOMOBILA: Najskuplji automobil će biti  LAMBORGINI OD 379.000 EVRA, A NAJJEFTINIJA LADA!

Društvo

U SUSRET BEOGRADSKOM SAJMU AUTOMOBILA: Najskuplji automobil će biti LAMBORGINI OD 379.000 EVRA, A NAJJEFTINIJA LADA!

Podeli vest

Najskuplji auto na predstojećem beogradskom sajmu je 'lamborgini hurakan 2', vredan neverovatnih 379.000 evra, dok će se najjeftiniji model 'lada granta' prodavati za 7.300 evra

Lamborgini hurakan 2, vredan neverovatnih 379.000 evra, najskuplji je auto na predstojećem Sajmu "DDOR BG kar šou", saznaje Informer.

Na Sajmu, koji počinje 22. marta i traje sedam dana, posetiocima će od luksuznih kola biti predstavljeni i "ferari GTC4 luso", čija je cena 340.000 evra, kao i veliki broj drugih ekskluzivnih modela poput "mercedesa" S klase, "rendž rovera autobiografi" i "audija A8", od kojih svaki u osnovnim verzijama vredi više od 100.000 evra.

Čak 300 izlagača

Osim ovih skupocenih automobila, o kojima obični ljudi mogu samo da maštaju, na ovogodišnjem sajmu će biti i veliki broj popusta na one jeftinije modele. Ubedljivo najjeftinija je "lada granta", koja košta 7.300 evra, a tu su i "dačija sandero" od 8.100 evra, "fijat punto" od 8.250 evra i "Škodini" modeli "rapid" i "fabija", za koje je potrebno izdvojiti po 8.990 evra u osnovnoj verziji.

Ponuda kao u Ženevi
Iz godine u godinu sajam je sve bolji i sve što je bilo izloženo u Ženevi može da se vidi i u Beogradu Miloš Petrović, Srpska asocijacija uvoznika

Predsednik Srpske asocijacije uvoznika i delova, koja je glavni partner ovogodišnjeg sajma, Miloš Petrović otkrio je za Informer da će na "DDOR BG kar šouu" biti 300 izlagača, 40 premijerno izloženih automobila i isto toliko motocikala, čime se ni u čemu neće razlikovati od čuvenog sajma u Ženevi, koji je završen u nedelju.
- Iz godine u godinu sve smo bolji i mogu da kažem da će sve što je bilo izloženo u Ženevi biti i na beogradskom sajmu. Imaćemo 300 izlagača i po 40 premijera automobila i motocikala, što je najviše do sada. Uz to, cela Hala 3 biće posebno namenjena za one najluksuznije automobile. Najskuplji izloženi modeli biće "lamborgini hurakan 2", koji vozi naš automobilista Miloš Pavlović i košta čak 379.000 evra, i "ferari GTC4 luso" od 340.000 evra. Pored njih, tu je i nekoliko modela koji koštaju daleko preko 100.000 evra, kao što su "mercedes" S klase i "rendž rover autobiografi" - kaže Petrović.

Informer

Prema procenama stručnjaka, ubedljivo najprodavanija će i ove godine biti kola "Fijata" i "Škode", koji su spremili brojne popuste i akcije za svoje kupce. Katarina Bugarski iz "Fijata" ističe za Informer da je najveći sajamski popust na modelu "punto", koji će moći da se kupi na rate za svega 79 mesečno.
- Naša najveća sajamska promocija je akcija "Ćao punto". Posetioci će imati poslednju priliku da kupe ovaj legendarni model, i to po ceni od samo 8.250 evra uz garanciju od dve godine na vozilo i čak osam godina na karoseriju. Dodatna povoljnost je što ovaj model može da se kupi i na rate od 79 evra mesečno. Pored "punta", izuzetno povoljnu cenu na sajmu će imati i naši modeli "fijata" - "500", "500L" i "500 X", koji će moći da se kupe već od 10.490 evra - navodi Bugarski.

Informer


Veliki popusti

Ništa manje atraktivnu ponudu nije spremila i "Škoda", koja pored rekordno niskih cena za modele "rapid" i "fabiju" predstavlja i svoj novi "SUV karok".
- Pripremili smo specijalne sajamske popuste za sve modele u našoj ponudi, a akcijske cene neće trajati samo do kraja sajma, već do 15 marta. Najveći popusti su na modelima "rapid" i "fabija", koji će moći da se kupe za 8.990 evra, kao i za "superb", koji će u osnovnoj verziji biti dostupan već od 18.990 evra. Imaćemo i premijeru našeg novog SUV-a "karok", čija će početna cena biti 16.990 evra. Uz sve to, u saradnji sa jednom bankom pripremili smo i posebne uslove za finansiranja po fiksnoj kamatnoj stopi od 1,99 odsto na period do 60 meseci, a svako ko na ovaj način realizuje kupovinu dobiće i karticu sa 10.000 dinara - kažu u "Škodi".

"Mercedes" napravio prvi pikap

Informer

Pored luksuzne S klase, "Mercedes" će na ovogodišnjem sajmu predstaviti novi model CLS, kao i dugo najavljivanu X klasu, koja je ujedno i prvi pikap koji je ikada napravio ovaj brend.
- CLS koji ćete videti na ovogodišnjem sajmu je apsolutno novi model i za njega već vlada ogromno interesovanje. Ipak, naš najveći hit na ovogodišnjem sajmu će biti dugo očekivana i najavljivana X klasa u gama verziji, što je ujedno i prvi pikap koji je naša kompanija napravila u svojoj istoriji - rekli su nam u "Mercedesu".




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija