• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

21.03.2018

19:58

GUDURIĆ SE VRAĆA U "PIONIR": Izlazak na teren, prvi koš... Videćemo kako će biti!

Košarka

GUDURIĆ SE VRAĆA U "PIONIR": Izlazak na teren, prvi koš... Videćemo kako će biti!

Podeli vest

Marko Gudurić će u četvrtak u dresu Fenerbahčea prvi put u karijeri igrati protiv Crvene zvezde iz koje je prošlog leta prešao u tim iz Istanbula

Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak od 19 časova igraju protiv Fenerbahčea u dvorani "Pionir".

- Sjajno je kada ste ponovo kod kuće, pričate na srpskom. A kako će biti prilikom ulaska u dvoranu, pred meč, zatim posle, kada se podbaci lopta... Uh, videćemo. Moramo da probamo da forsiramo naš stil, budemo agresivni i ne dozvolimo Zvezdi da se razigra. Svi znamo koliko je velika "erupcija" kad pogode tri-četiri trojke - rekao je Gudurić, prenose Novosti.

On je istakao da uživa u radu sa najtrofejnijim trenerom u Evropi Željkom Obradovićem.

- Neverovatni su njegova posvećenost košarci i vreme provedeno u pripremanju narednog protivnika, što to je, uz ogromno znanje, jedan od razloga zašto je najbolji - istakao je bek Fenerbahčea.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija