• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.03.2018

09:09

DANAS DOTAKAO DNO! Niskotiražni dnevni list postao ĐILASOVA I MIŠKOVIĆEVA OGLASNA TABLA!

Politika

DANAS DOTAKAO DNO! Niskotiražni dnevni list postao ĐILASOVA I MIŠKOVIĆEVA OGLASNA TABLA!

Podeli vest

Jadnotiražni dnevni list Danas dokazao je današnjom naslovnom stanom ono što svi već odavno znaju - da nije ni N od novina, već obična Đilasova i Miškovićeva tajkunska oglasna tabla!

U nezabeleženemom paradoksu u srpskom novinarstvu, Danas je u novom izdanju na naslovnoj strani objavio tekst u kojem se plače nad sudbinom Miškovićeve "Delte" koja, gle čuda, ne dobija pozivnice na skupove privrednika iz regiona. A uz to i velika fotografija sa logotipom Delta Holdinga.

printsvreen

A odmah pored te "strašno važne" informacije, koja zavređuje veliki prostor na naslovnoj strani samo ako se masno plati, stoji - reklama za autobiografsku knjigu Miroslava Miškovića! Gde je tajkun, naravno, nazvan "velikim srpskim biznismenom".

Samo da podsetimo, taj "veliki srpski biznismen" kojem se sudi zbog utaje poreza i koji je na slobodi samo zato što je platio ogromnu sumu od 12 miliona evra za jemstvo, ponovo se uključio u politički život Srbije podržavajući na sve moguće načine neuspešnu kampanju svog tajkunskog štićenika Dragana Đilasa.

JOŠ POSTOJI OPASNOST DA ĆE DA POBEGNE! Sud odbio zahtev Miškovića za 12 puta manje jemstvo!

Danas i na unutrašnjim stranama nastavlja sa hvalospevima tajkunu, pa je čak pola strane posvećeno problemima "jadnog" Delta holdinga sa privrednim komorama Srbije i regiona. A u reklami za knjigu "Ja, tajkun" navodi se da je Mišković čovek koga je Milošević smatrao saradnikom, Đinđić prijateljem, Tadić protivnikom, a Vučić - neprijateljem?!

printsvreen


printsvreen


Istovremeno, na kioscima je i Miškovićev nedeljnik Vreme, u kojem tajkun nastavlja da tuguje zbog katastrofalnog poraza Dragana Đilasa na nedavno održanim beogradskim izborima, pa u novom broju objavljuje intervju sa propalim kandidatom za gradonačelnika uz naslov "Vučić je ekonomska neznalica"?!? A hejterski niskotiražni nedeljnik NIN nastavio je najcrnju moguću kampanju protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića! Ovaj nekad ugledni list na naslovnoj strani objavio je najgnusniju karikaturu u istoriji srpskog novinarstva, koja vređa ne samo predsednika Vučića, već i državu Srbiju i sve njene građane.

MIŠKOVIĆEVO "VREME" NE PRESTAJE DA TUGUJE ZBOG PORAZA DRAGANA ĐILASA!
HEJTERSKI NIN DOTAKAO DNO: Na naslovnoj strani objavili NAJGNUSNIJU KARIKATURU U ISTORIJI NOVINARSTVA!

Da li je sve to slučajno? Nije, naravno. Jer, iako su na beogradskim izborima doživeli katastrofalan poraz, Mišković i njegov pulen Đilas žele da se po svaku cenu vrate na političku mapu Srbije kako bi mogli da nastave da nekažnjeno pljačkaju Beograd i Srbiju. A jadnotiražni Danas samo je jedan od njihovih oglasnika.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zoran

pre 6 godina

ako su nisko i jadnotiražni, što vas toliko boli i obraćate pažnju šta pišu? Hmmmmm...

micko

pre 6 godina

Pisite sta hocete, ali ipak najtalentovaniji srpski biznismen.

Nenad

pre 6 godina

Mišković je bio gospodar života i smrti u Srbiji za vreme vladavine DS-a, čak su donosili zakone koji su njemu išli na ruku.

nidza

pre 6 godina

Kazete tajkun. Cudi me kako je jos uvek na slobodi? Taj gospodin je do oko 1990 godine bio jedan osrednji srbski direktor. Od onda pocinje njegovo enormno bogacenje. Za proteklih oko 200000 dana njegovo bogastvo je premasilo sumu od 20 milijardi $ € vise nije vazno cega. To je po prostoj racunici 1 MILION necega na dan. Pored toga on je placao sve . Nadam se porez radnu snagu i ko zna sta sve jos. Sada se pitam dali je normalno da jedan ANONIMUS do 90tih. Na posten nacin dve ovo stekne.Pitam se ko je ovde lud. Najverovatnije JA zbog toga sto se ovo i pitam. Na cast NJEMU a meni????

BREŽANAC

pre 6 godina

Dužnost mi je da kažem da te "novine danas" niko i ne shvata ozbiljno a još manje čita.

Rajko

pre 6 godina

Jedino im to ostalo da se na N1 i u dnevnom listu DANAS reklamiraju.

Zoran

pre 6 godina

Ne bih ulazio u analizu problema Miskovica sa ovdasnjom vlascu ali covek koga cela Velika Drenova prezire i price mestana kako je neposteno dosao do para mislim da govore sve!

Rade

pre 6 godina

Ovo se je znalo odavno, da sve novine koje su protiv vlasti, dobijaju novac od Miskovica, za plasiranje lazi.

zlata

pre 6 godina

Kad vidim sliku pljackasa Srbije--lose mi je,medjutim Misko nije mogao da pljacka narod bez podrske politicara!

miki

pre 6 godina

Svi pricaju o tom misku a niko ne sme da zucne o ulasku u Novi Sad koji lici kao Teheran!!!!! Pa ajde gradski oci oduzmite mu plac koji zvrlji od 2009.godine u korovu..I da se podsetimo. http://www.svevesti.com/a123077-delta-pauer-centar-na-ulazu-u-novi-sad

Mirjana D

pre 6 godina

Džabe im svi mediji i propaganda, kad je narod uz Vučića!

jela

pre 6 godina

Tajkun Miskovic placa da pisu o njemu i da ga sazaljevaju!

Natasa

pre 6 godina

Zato i jesu niskotirazni kada prenose izjave ta dva kriminalca.

Paki

pre 6 godina

Zbog Djilasa i Miskovica ce i ostati niskotirazni.

mari

pre 6 godina

Jadni li su oni koji velicaju lopovluke Djilasa i Miskovica.

Dule

pre 6 godina

Opozicija toliko nisko pada zbog nemoći da je to već zabrinjavajuće.

Teodora

pre 6 godina

Tekstove piše Đilas,a glavni urednik Mišković.

Jellena

pre 6 godina

Pa ko ce citati sve te lazi i prevare zutih lopova?!?

Buba

pre 6 godina

Ovako nesto moze da cita samo njima slican covek!

broj 1

pre 6 godina

Steta sto se ne stampa u roza boji i namotava u rolne.

Perakaže

pre 6 godina

Nije Mišković nikakav biznismen, on je trange-frange men. On je taj koji kupuje robu za 2 Evra a prodaje za 15 Evra. To se zove trange-frange. Biznismen je onaj koji PROIZVODI i svoj proizvod prodaje. Trange-frange men je opet onaj koji kupuje gradsko zemljište po Beogradu po ceni oranice. Naravno tu se omaste i Djilasi i Tadići i Jeremići i Demokratska Stranka i drugi. NIJE BIZNISMEN, ON TRANGE-FRANGE MEN. Lopov visokog stila.

Pele

pre 6 godina

Novinski lobi protiv interesa Srbije i njenih građana. Danas je Tajkunska novina koja štiti protiv interese svoga naroda.

Bilja

pre 6 godina

Danas su propali dnevni list propalog politicara Djikija i lopuze Miskovica, sta vise reci.

Sara

pre 6 godina

Sve sto je u vezi sa folirantom Djilasom i prevarantom Miskovicem je dno dna.

Toma

pre 6 godina

Novine imaju pravo da pišu šta hoćr,narod odluuje šta čita.

anamarija

pre 6 godina

Ovaj dnevni list se samo bruka ovakvim naslovima.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija