• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

23.03.2018

18:13

VUČIĆU, ILI SE VRAĆAJ IZ BRISELA, ILI IH ISTRESI IZ GAĆA!

Politika

VUČIĆU, ILI SE VRAĆAJ IZ BRISELA, ILI IH ISTRESI IZ GAĆA!

Podeli vest

Bahati zločinac Ramuš Haradinaj javno se hvali kako nije imao vremena da prouči Briselski sporazum, tačnije tačku o formiranju Zajednice srpskih opština!  

Iako je svima jasno da tzv premijera tzv Kosova Ramuša ne odlikuje neka vrsna inteligencija, te da je sve u životu postigao na sve druge načine samo ne pameću, ovakvom provokacijom on se još jednom vrhunski bezobrazno narugao iskrenim pokušajima EU i Srbije da uz otvoren dijalog dođe do stabilnog rešenja statusa ukradene i silom otcepljene srpske pokrajine.

Podsetimo, Ramuš Haradinaj je danas rekao novinarima da Sporazum o formiranju ZSO nikada nije bilo na njegovom radnom stolu, jer nije imao vremena, dodajući da će prvo morati da ga podrobno prouči.

- Nisam imao vremena da se bavim Zajednicom, niti sam je imao za stolom, niti je bila na dnevnom redu. Zbog toga nisam pokretao to pitanje jer moram prvo da ga proučim - pravdao se Haradinaj. 

RAMUŠ HARADINAJ: Nisam imao vremena da proučim Sporazum o osnivanju ZSO?!

Posle ovakvih reči, tačnije neskrivenog bezobrazluka, pitanje je da li iskreni napori predsednika Vučića za miroljubivo rešenje kosovskog pitanja imaju smisla, kada se Šiptari s tim sprdaju?! 

Zbog toga, predsedniče, ili se vraćaj kući iz Brisela ili ih tamo dobro ISTRESI IZ GAĆA!

DAČIĆ: Govorio sam Vučiću da nas Zapad godinama laže




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Boban

pre 6 godina

Opaaaaaa, i tebi dojadila ova ocigledna zajebancija od strane Eu i sipaca!

Olivera

pre 6 godina

Vucicu, vracaj se i prekidaj NEPOSTOJECE pregovore! ZSO tj.nesto slicno je napravljeno za Srbe u Slavoniji i za 20-tak godina se "istopilo", tako da nema nekog efekta za nas... Podrska za povratak!

Zaharije

pre 6 godina

Samo oštro.To je jezik koji jedino razumeju Tači i čelnici EU.

Slobodan

pre 6 godina

Pravo i pravda su na srpskoj srani. Ne treba više popuštati onima koji nisu za kompromis.

Nemanja

pre 6 godina

Haradinaj je zločinac I mafijaš. Kad se takav čovek sprda sa ovim važnim sastankom u Briselu, jasno se vidi da se ruga Vučiću.

Sanja

pre 6 godina

Sramna izjava.Pa da je pravde ne bi izlazio iz zatvora,ratni zlocincu.

Ivana

pre 6 godina

Haradinaj je jos jednom potvrdio da ne poseduje inteligencijud a bi se bavio poslom kojim se bavi.Ako je vec dovoljno bezobrazan da ne procita sporazum o formiranju ZSO ne mora javno da se hvali. Svoje neznanje i nekulturu ne mora javno da iznosi.

MICA

pre 6 godina

Predsednik Vucic je licnost i velicina u odnosu na sve ostale sagovornike u Briselu.Nazalost ostavljeni su mu problemi da ih resava a on ih nije ni napravio vec bivse vlasti.Al sugurna sam da ce i ovaj problem resiti na pravi nacin.Jednostavno je on najveca sreca koja je mogla Srbiju da zadesi i sto sto nas predstavlja u zemlji i inostranstvu.Napred predsednice i uvek smo uz tebe!

Sirena

pre 6 godina

Vucko pokazi im kakav si drzavnik. ako su mislili da ce sa tobom lako,prevarili su se.

nadja

pre 6 godina

Ja bi izabrala ono prvo,Vucicu vracaj se iz Brisela jel sa ovim skotovima nema razgovora a po najmanje dogovora.

nina

pre 6 godina

Ramus Haradinaj,propalica,kriminalac,zlocinac,sve samo ne covek! Vucicu vracaj se iz Brisela ,nemas ti sa kim da razgovaras. Nisu oni mentalno zreli da bi ti sa njima razgovarao.

mina

pre 6 godina

- Nisam imao vremena da se bavim Zajednicom, niti sam je imao za stolom,rece ratni zlocinac, inace premijer nelegalne drzave ,koga podrzava zapad i zakljucak nakon ovakve izjave je znak da Vucic treba da prekine sa razgovorima i treba da se vrati kuci.

Milenko

pre 6 godina

Pa neka i ta EU stavi vec jednom prst na celo, i neka razmisli sa kakvim vandalima i poludivljacima ima posla, sta ih favorizuju toliko. A oni se svima smeju u lice!

Nikola

pre 6 godina

Vučić neće pustiti da se neko igra sa Srbijom, i pokazaće zube i stav svima u Briselu.

nirvana

pre 6 godina

Nije se tako ku..io dok je u pritvoru cekao odluku suda za izrucenje Srbiji.

bisa

pre 6 godina

Neka se Hardinaj bezobrazi terorista koji je izvrsio genocide nad Srbima dok predsednik Vucic ulaze miroljubive napore za resavanje problema.

DxD

pre 6 godina

Nismo svi isti.nekome treba vise vremena da nesto shvati i uradi,a nekome manje.

andjela

pre 6 godina

Ramus Haradinaj zlikovac bezobrazno kaze da nije procitao o SZO sto znaci da se sprdaci taj nepismeni zlocinac .Vucicu pokazi I'm kako se treba ponasati jer si pametniji obrazovaniji of ovih OVK terorista.

nataša

pre 6 godina

Divim se predsedniku Srbije, ve as Koovom odavno je bivsa vlast sredila,a on sada snosi posledice na svojim plecima.

Goran

pre 6 godina

Predsednice,istresi ih iz gaca.Samo vi mozete da sacuvate Kosovo.

sarmica

pre 6 godina

Ma covek je sila, ima da ih izuje iz cipela ako treba, ali ce ostvariti zacrtani cilj.

Izbori 2024

TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)
Live TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)

Broj nestanaka maloletne dece iz godine u godinu je u porastu. Najveći procenat je onih koji sami odu od kuće. Ipak, među nestalima ima i sasvim male dece, ali srećom, njihov broj je izuzetno mali. Porodice nestale dece na prvom mestu obraćaju se državnim organima, ali odgovore traže i od astrologa, vračara, a konkretnu pomoć od privatnih detektiva. Gost "Info jutra" bio je Braca Zdravković, privatni detektiv.

29.03.2024

10:35

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija