• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

23.03.2018

20:02

STEFANOVIĆ ZA PINK: Utakmica u Kovilovu zabranjena jer neću da kordoni policije tuku svoj narod, a Janković je LICEMER koji se zalaže za nezavisnost Kosova i haos na ulicama!

Politika

STEFANOVIĆ ZA PINK: Utakmica u Kovilovu zabranjena jer neću da kordoni policije tuku svoj narod, a Janković je LICEMER koji se zalaže za nezavisnost Kosova i haos na ulicama!

Podeli vest

Ministar je prokomentarisao otkazivanje rukometnog meča između juniorki Srbije i tzv. Kosova u Kovilovu, kao i skandaloznu izjavu Ramuša Haradinaja da nije pročitao Briselski sporazum, odnosno nije proučio tačku o formiranju Zajednice srpskih opština

Komentarišući izjavu takozvanog premijera Kosova Ramuša Haradinaja da nije pročitao Briselski sporazum, ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović kaže da je ovakva poruka skandalozna i najveći problem je taj što institucije odbijaju da sprovedu ono što su potpisom obećale, a Evropa na sve to ćuti.

Printscreen TV Pink

- Ovo je skandalozno i za Haradinaja, ali i za Evropu i sve one koji su uključeni u proces normalizacije odnosa Beograda i Prištine. Vučić je večeras u Briselu i očekujem težak sastanak i za nas i za njih. Naš predsednik će imati štošta da im kaže i neće ih štedeti. Ne bih isključio ni mogućnost da sami donesemo odluku o formiranju ZSO, samostalno, bez brige šta će drugi reći – kaže Stefanović za Pink.

Govoreći o otkazanom meču juniorki Srbije i tzv. Kosova u Kovilovu, ministar kaže da je otkazivanje utakmice u interesu bezbednosti Srbije koja ne želi da dozvoli sukobe.

Printscreen TV Pink

- Ovde se ne radi o navijačkim grupama i neslaganju u tom smislu, već se ovome protivi čitav narod Srbije. Šta je bila alternativa? Da pošaljem kordone policije da tuče te ljude koji dođu tamo zbog toga da bi igrali nekakvu utakmicu sa Kosovom koje ne priznajemo? Kosovo je sastavni deo naše zemlje. Da igramo utakmicu kojom bismo na jedan grub način pogazili dostojanstvo i suverenitet naše zemlje? Nemoguće bi bilo da se ovakva utakmica održi i ne želimo sukobe i haose oko nečega što je problematično. Verujemo da ni naš narod ne želi ovakvu utakmicu – kaže ministar MUP.

Govoreći o izjavi lidera PSG Saše Jankovića da je odluka Vlade Srbije o zabrani utakmice „licemerna“, Stefanović kaže da je upravo Jankovićeva izjava licemerna.

- Ovom odlukom stojimo otvoreno u podršci Ustava! Vučić je na najtežem zadatku i u ovim trenucima kada se borimo, Janković je licemer jer nema konkretne poruke sem poziva na haos na ulicama i sukoba unutar naroda. Ovakvim licemernim izjavama Janković zagovara podršku nezavisnosti Kosova – kaže ministar.

Printscreen TV Pink

On je podsetio da je policija organizovala brojne manifestacije visokog rizika.

- Obezbeđivali smo Prajd koji je organizovan da bi se pokazala zaštita prava manjina. Ipak, organizovanje ovakve utakmice krši naš Ustav jer se radi o meču Srbije i Kosova. S druge strane, policija se neće sukobljavati sa svojim narodom, posebno jer i policija i narod imaju isto mišljenje o ovoj temi – kaže ministar.

VLADA SRBIJE ZABRANILA UTAKMICU IZMEĐU SRBIJE I LAŽNE DRŽAVE KOSOVO!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milenko

pre 6 godina

Mislim da Stefanovic gresi! Nije Jankovic licemer, nego baraba i dripac!

Master

pre 6 godina

Nemoguće je održati takvu utakmicu na teritoriji Srbije! Ispravna odluka!

milena

pre 6 godina

Jankovic je idiot.... A Vama ministre svaka cast za odluku, zar policija na narod da udari bez razloga??? Za nas je dovoljna i ova muka...jos i to....

Mima

pre 6 godina

Jankovic nasilnik i licemer, toliko zlobe u jednom coveku...

baki

pre 6 godina

kosovo nasa zemlja ejjj manite se vise kosova svi znamo da je izgubljeno kazu covek ne treba nikad odustati ali treba shvatiti kad je izgubio pa tako i mi sa kosovom ja ne kazem da ga priznamo kad tad ce biti nase ali mora da bude mir i da se to pitanje nekako resi pa makar dobili samo ZSO dosta je da ih nasi saplicu u njihovoj vladi a i uostalom sta bi bilo da je kosovo nase zamislite haradineja i tacija u nasoj vladi jel ste svesni da mi bez njih neebi mogli da sastavimo vladu oni bi bili najaci posle vucica u srbiji jelznate kolko albanaca zivi na kosovo od njih svako bi izaso na glasanje i eto nam ga makedonski scenario zato sto dalje od tu prokletu zemlju a i zaraznu i bolesnu sa radioaktivnim kasetnim bombama dalje ruke ljudiii veruj te mi.

Nikola 29

pre 6 godina

To je ispravna odluka da se utakmica ne održi.Mi se nećemo ponižavati niti priznati Kosovo.

Vlada

pre 6 godina

Odlaganjem utakmice pokazali smo da se borimo za očuvanje celovitosti Srbije.

nataša

pre 6 godina

Jankovic je toliko los da bi gledao prolivanje Srpske krvi da utakmica nije odložena.

Micika

pre 6 godina

Posle jedine ispravne odluke, Janković je još jednom pokazao svoje pravo lice i dokazao koliko u stvari mrzi Srbiju i srpski narod na Kosovu.

milos

pre 6 godina

Srbiji ne trebaju problemi.Odlican potez Stefanovicu.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija