• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.03.2018

10:56

(FOTO) SNS: Batinaši Vuka Jeremića BRUTALNO PRETUKLI člana Srpske napredne stranke!

Politika

(FOTO) SNS: Batinaši Vuka Jeremića BRUTALNO PRETUKLI člana Srpske napredne stranke!

Podeli vest

Grupa batinaša Vuka Jeremića, predvođena Igorom Milenkovićem Mačkom, pretukla je u petak uveče člana SNS Dragana Mihailovića, saopštila je danas ta stranka. 

"Milenković je zajedno sa još dvojicom Jeremićevih batinaša, pretukao Dragana Mihailovića ispred njegove kuće u Vodicama. Milenković je istrčao iz kola i bokserom počeo da udara Mihailovića po glavi, koji se od siline udaraca onesvestio", naveo je SNS.

Nakon toga, kaže se u saopštenju, "batinaši Vuka NATO Jeremića pobegli su sa mesta zločina", Mihailović je raskrvavljene glave kolima Hitne pomoći prebačen u bolnicu u Smederevskoj Palanci, gde je i zadržan nakon što mu je urađen skener glave, a ceo slučaj prijavljen je policiji.

Privatna arhiva

U saopštenju SNS navodi da se "čuveni Mačak i ostali jurišnici, po instrukcijama Vuka NATO Jeremića danima iživljavaju nad stanovnicima Vodica koje maltretiraju, prete im i ucenjuju kako bi glasali za Vuka Jeremića" i da je sve kulminiralo fizičkim nasiljem u petak uveče, koje je moglo da ima tragične posledice da se u blizini nisu zatekli svedoci, Mihailovićeve komšije.

SNS u saopštenju navodi sa da Jeremić, "tajkunska marioneta sa uporištem u biračkom telu manjim od statističke greške, ne može da se pomiri sa činjenicom da je beznačajna politička figura u Srbiji, kao i da će na lokalnim izborima 25. marta, doživeti još jedan debakl".




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija