• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.03.2018

17:10

(FOTO) NOĆNI VUKOVI KOD PALME! Motociklisti stigli u Jagodinu!

Vesti

(FOTO) NOĆNI VUKOVI KOD PALME! Motociklisti stigli u Jagodinu!

Podeli vest

Delegacija čuvenog ruskog motociklističkog kluba "Noćni vukovi" boravila je danas, u okviru turneje "Ruski Balkan", u Jagodini

Njih je ispred Muzeja voštanih figura u Jagodini dočekao predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma

- Jedina figura u Muzeju voštanih figura u Jagodini, čiji lik nije sa prostora Srbije ili bivše Jugoslavije je Vladimir Putin. Ja želim da čestitam Vladimiru Putinu ubedljivu pobedu na predsedničkim izborima u Rusiji. 

Prilikom poslednje posete šefa ruske diplomatije Sergeja Lavrova Beogradu, kada je uručio Orden prijateljstva Ivicu Dačiću, koji je našem ministru spoljnih poslova dodelio Putin, gospodin Lavrov mi je rekao da ćemo do maja meseca potpisati Sporazum o početku saradnje Jedinstvene Srbije čiji sam predsednik i Putinove Jedinstvene Rusije - rekao je Marković obraćajući se delegaciji "Noćnih vukova", koji su ove njegove reči popratili aplauzom.

Promo

- Naš glavni zadatak i naša misija je zbližavanje bratskih naroda kao štu su Srbi i Rusi i produbljivanje kulturne i duhovne saradnje između dva naroda. Vama se zahvaljujemo na dočeku i pozivamo Vas da budete gost na rođendanu "Noćnih vukova" 31. maja u Rusiji - rekao je vođa delegacije "Noćnih vukova" Jevgenij Strogov, koji je obilazeći Muzej voštanih figura u Jagodini rekao da je figura njihovog predsednika Putina verodostojna i odlično urađena i zahvalio se što ovaj muzej u centru Srbije ima voštanu figuru Vladimira Putina.

Delegacija "Noćnih vukova" obišla je i Hram Svetog Jovana Krstitelja u Končarevu kraj Jagodine, gde su poklonili Ikonu Kazanske Bogorodice, a položili su i vence na ruskom groblju u Jagodini gde su sahranjeni vojnici Crvene armije, poginuli za oslobođenje Jagodine u Drugom svetskom ratu.

NOĆNI VUKOVI STIGLI U BANJALUKU: Putinovi bajkeri posetili pravoslavni hram Hrista spasitelja!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set