• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.03.2018

09:41

(FOTO) HAOS NA KiM! ROSU ulazi na sever Kosova, HOĆE DA UHAPSE ĐURIĆA! Vučić zakazao HITNU SEDNICU SAVETA ZA NACIONALNU BEZBEDNOST!

Politika

(FOTO) HAOS NA KiM! ROSU ulazi na sever Kosova, HOĆE DA UHAPSE ĐURIĆA! Vučić zakazao HITNU SEDNICU SAVETA ZA NACIONALNU BEZBEDNOST!

Podeli vest

Specijalne snage lažne države Kosovo, protivno svim sporazumima, krenule su na sever Kosova s namerom da uhapse Marka Đurića!  Vučić tim povodom zakazao je za sutra hitnu sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost

Da podsetimo, Priština je zabranila Marku Đuriću i Nikoli Selakoviću današnju posetu Kosovu.

Njih dvojica trebalo bi danas da učestvuju na panelu u okviru unutrašnjeg dijaloga.

Đurić je za Tanjug u petak rekao kaže da će u ponedeljak biti u Mitrovici.

- Albanci ne mogu da me spreče da se obratim svom narodu - reagovao je Đurić za Tanjug povodom zabrane.

Anel Grbović

Kako saznajemo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić tim povodom zakazao je za sutra hitnu sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost.

Sednica je zakazana za sutra u 10 sati.

Informer




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pera

pre 6 godina

Što sutra sednica zaštno ne ODMAH, i odmah u akciju?

Miki

pre 6 godina

Malo mi nelogicno da sutra zakaze sednicu ako se sve ovo sto pisete desava sada.Valjda bi treblo odmah da zakaze i odrzi sednicu,sutra ce vec biti kasno.

Lulzim

pre 6 godina

Normalno je da ce ih uhapsiti ako dolaze bez dozvole vlasti DRZAVE KOSOVA kako je drzavnim dogovorom po dijalogu u BRISELU odredjeno! luli

sumadinac neprskani

pre 6 godina

ako hoces da nesto bude hitno onda je to odmah . okvao bolje da ne cima ljude za dzabe .

Ivan

pre 6 godina

Dok vi budete sastančili oni će zauzeti sever Kosova. Treba odmah pokrenuti vojsku za odbranu naroda i države

Nebojša

pre 6 godina

Jošjedan dokaz izlišnosti Briselskog sporazuma. Može Vučić da dubi na trepavicama, može da radi sve ali oni neće ništa sem SVE, a nama NIŠTA. Zna se da iza njih stoje EU, GBR i USA. Prema tome Briselski sporazum treba staviti ad acta i okrenuti se prijateljima Rusiji i NR Kini. Srbija ima mirnu savest da je učinila sve zarad kompromisa, čak je i prešla granicu i pristala na ispod minimuma da Srbi dobiju ZSO, ali ni to ne može, što jasno treba imati u vidu jednog dana kada oni koji budu ostali od njih na KiM kakva prava mogu da očekuju. Mi smo im davali sve i preko granice i sada je dosta.

BorisDe

pre 6 godina

Kako to sad jedan dan, to treba odmah da se reaguje.

Radisa

pre 6 godina

Ha ha za ovo vec Putin zna. Oni su ugasili jer su dirnuli Putinovu bracu. Pustimo coveka da vidi svoju politiku. Ziveo Pztin,zivela Srbija

Istina

pre 6 godina

Pusti sednicu saveta bezbednosti da li je osigurao bezbednost Marku Đuriću?

xy

pre 6 godina

Trebao je da zakaze za danas a ne za sutra!Mi uvek kasnimo sa vaznim odlukama,to je nas problem.I ovoga puta ne sme biti cile-mile sa Siptarima vec krajnje ostro i u vidu pretnje!

Qq Lele

pre 6 godina

Hahaha. hitno. Šta je tu hitno ako je sutra. Sutra je kasno. Da hoće nešto da urade vest bi bila da su već nešto uradili a ne da će tek uraditi.

Sasa

pre 6 godina

Zakazite sednicu za preksutra a oni neka vršljaju. Ma odma sednica i ako se ne povuku i nasi hrabri spesijalci na sever. Pa da vidis kako sipci podvijaju rep. Kosovo SRCE Srbije.

Igor

pre 6 godina

Sta sutra sednica? Danas! Negde mora da se povuce crta I sada je trenutak

mica

pre 6 godina

Hitna sednica Saveta za nacionalnu bezbednost zakazana za sutra. Sutra bi moglo biti kasno. Sve je to neka igra.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija