• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.03.2018

12:46

(FOTO) RASTE NAPETOST NA KiM! SRBI SE OKUPLJAJU U KOSOVSKOJ MITROVICI ZBOG ŠIPTARSKOG POKUŠAJA DA OKUPIRAJU SEVER!

Politika

(FOTO) RASTE NAPETOST NA KiM! SRBI SE OKUPLJAJU U KOSOVSKOJ MITROVICI ZBOG ŠIPTARSKOG POKUŠAJA DA OKUPIRAJU SEVER!

Podeli vest

Srbi iz severne Kosovske Mitrovice počeli su da se okupljaju u centru grada kako bi izrazili protest zbog pokušaja šiptarskih vlasti u Prištini da uz pomoć EU i SAD okupiraju Sever KiM!
Informer

Podsetimo jake snage specijalne policije lažne države Kosovo jutros su iz pravca južne Kosovske Mitrovice upale na Sever KiM u oklopnim vozilima, naoružani dugim cevima.

Informer

Kako saznajemo, pod izgovorom da sprovode odluku vlasti u Prištini o zabrani ulaska srpskim političarima na KiM, šiptarski specijalci raspoređuju svoje snage na svim strateški važnim tačkama na Severu.

(FOTO) DRAMATIČNO! ŠIPTARSKI OKUPATORI ZAUZIMAJU SEVER KOSOVA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mile

pre 6 godina

Naravno da se sipci ku.ce, kad mi Srbi nemamo divoljno hrabristi i sloge da to vec jednom resimo za sva vremena.

Svoji na svome

pre 6 godina

Ne mogu okupirati nešto što je njihovo, a u realnosti sprečavaju evetualni pokušaj okupacije komšijske države Srbije. Okupacija bi bila kada bi Albanci zauzeli Beograd ili npr. rasporedili jedinice na Horgošu.

pobogu ljudi

pre 6 godina

drzava srbija mora da okupi i organizuje sve prognane sa kim. da svakome ponaosob dodeli advokata, pravnika, koji ce otici na kim, i podneti krivicne prijave. da se sudovi tzv. kosova zatrpaju krivicnim prijavama prognanih, pa da vidimo kako to funkcionise pravna drzava. da vidimo kako ce u tom slucaju da se ponasa medjunarodna zajednica, narocito onaj deo koji priznaje tzv. kosovo. neshvatljivo je kako su sva prava na strani prognanih, ali da oni nisu u stanju da ih ostvare. ovaj komentar mozda nije pravi na vasu temu, ali mozda nekome moze pomoci..........!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija