• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.03.2018

14:37

GLIŠIĆ: Na izborima u S. Palanci, SNS osvojila 66,4 odsto!

Politika

GLIŠIĆ: Na izborima u S. Palanci, SNS osvojila 66,4 odsto!

Podeli vest

Na lokalnim izborima u Smederevskoj Palanci, Srpska napredna stranka osvojila je 66,4 odsto glasova, izjavio je danas predsednik Izvršnog odbora SNS-a Darko Glišić

On je podsetio da su naprednjaci i na nedavnim lokalnim izborima u još nekoliko gradova pobedili, što, kaže, jasno pokazuje da ljudi ne žele da glasaju za mržnju, već za ljude koji su nešto uradili i politiku koja daje rezultate.

Glišić je rekao i da je izbore u Smederevskoj Palanci obeležila prljava kampanja "onih koji su u prethodnom periodu tu opštinu učinili najzaduženijom i najsiromašnijom".

- Prljava kampanja neka ostane onima koji nemaju drugu politiku osim te, a lista SNS-a će se truditi da učini život ljudima lakšim i boljim - istakao je Glišić na konferenciji za štampu.

Građani su, kaže on, dvotrećinskom podrškom SNS-u pokazali da ne žele da slušaju "besmislice, gluposti i uvrede", kao i da ne prolazi "politika praznih obećanja".

- Obećanja da će padati zlatna kiša samo ako oni dobiju poverenje građana. Ta "tra la la politika" ništa dobro nije donela građanima, već samo onima koji su je sprovodili i obogatili preko noći, a Srbiju uništili. Danas bi da opet prevare građane i primaknu ponovo kasama koje su u svakoj opštini sve punije - rekao je Glišić.

On je naveo i da u SNS-u nema večito zaslužnih i onih koji žive od stare slave, već samo onih koji mogu da preuzmu teret obaveza i da postignu rezultate.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ana Mona

pre 6 godina

Opet je dokazano i pokazano celoj Srbiji ko je ko!

boba

pre 6 godina

Opozicija nema više podršku , i građani Srbije znaju da s esluže samo lažima.

jovana

pre 6 godina

Gradjani znaju da samo uz SNS mogu ici ka boljoj buducnosti!

Miki

pre 6 godina

Rad i trud uvek pobedjuju! Sve cestitke naprednjacima na ubedljivoj pobedi!

Nikola

pre 6 godina

Još jednom je opozicija poražena žestoko, i nadam se da su sada izvukli pouke i da neće više da se kandiduju za izbore. SNS je pokazala da zna da vodi Srbiju i sve gradove zato svi glasaju za SNS.

Miloš

pre 6 godina

Još jedna ubedljiva pobeda SNS-a, narod daje podršku najboljoj opciji za svetlu budućnost Srbije. Uspešni rezultati su tu...

mala

pre 6 godina

Da li je opozicija vise svesna svega..? Ne zelimo ih vise.

Marija

pre 6 godina

To je samo jos jedan dokaz da su gradjani uz SNS!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija