• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.03.2018

15:13

LEKIĆ OPET BRANI ŠIPTARE! Predsednik NUNS oduševljen upadom ROSU na Sever KiM!

Politika

LEKIĆ OPET BRANI ŠIPTARE! Predsednik NUNS oduševljen upadom ROSU na Sever KiM!

Podeli vest

Predsednik NUNS Slaviša Lekić, nakon što je javno pohvalio želju Kadrija Veseljija da od Srbije otme Preševo i Medveđu, danas je na Tviteru pružio podršku upadu specijalnih policijskih jedinica lažne države Kosovo na Sever KiM!

- A ko bi normalan pustio auto sa Đurićem, Selakovićem i Vulinom?! Taj koncentrat zla na jednom mestu razvalio bi SAD a neće Kosovo! - napisao je Lekić pre nego što je progutao lekić.


ŠEF NUNS-a VEĆI ŠIPTAR OD ŠIPTARA! Slaviša Lekić oduševljen IDIOTSKIM IDEJAMA VESELJIJA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
wlada

pre 6 godina

Dodati u ustav. 1. Ko je za svoju zemlju Srbiju....a ko je protiv oduzeti mu drzavljanstvo i najuriti ga....tamo gde mu je bolje

dasa

pre 6 godina

Ako je odusevljen neka svoju familiju vodi kod Pacolija a rosu neka ga stiti.

Ero

pre 6 godina

Gospodine Lekiću vaše izjave govore dve stvari.Jedna da živimo u demokratiji izad svih demokratija.Druga stvar je da ste vi zarobljenik nečijih manje demokratskih ideja.Kad su se još takve izjave mogle dat(bez posledica) u kojoj vladi a istovremeno bit na toj vašoj funkciji.Hvala..

uca

pre 6 godina

Gospodin Lekic je izgubio kompas, nazalost otisao uz siptare samo da bi im pomogao a sa druge strane pokazao koliko mrzi sopstvenu zemlju.

Goran

pre 6 godina

Ovaj Lekić definitivno treba da se leči na psihijatriji.

Miki

pre 6 godina

Toliko o Lekićevom patriotizmu. Uvek je bio protiv Srbije. Njemu nije mesto više u Srbiji.

Danica

pre 6 godina

Kakve sve ljude imamo u svom okruzenju pa to je strasno!

boki22

pre 6 godina

Kod nas se uvek mora naci neko ko ce kada je najteze pruziti ruku neprijatelju, pa tako je i sad.

deda Raša

pre 6 godina

Ovaj iygleda nikad ne ide pred ogledalo. Kada bi se pogledao video bi da je bas on koncentrat i to genetski modifikovan.

Saska

pre 6 godina

Ovo prevazilazi sve mere,samo se pitam kako ga nije stid i sramota.

Sika

pre 6 godina

Kakav skot je na celu NUNS-a? U drugim drzavama bi proterali to djubre van granice.

Dejan

pre 6 godina

Ko bi rekao da ovakve olose imamo u Srbiji? Njemu (necu ni ime da mu izgovorim) je sve draze od Srbije i njenih gradjana.

deja

pre 6 godina

Kako ga samo nije sramota? Umesto da bude na strani svoje zemlje, on brani Siptare.

Miloš

pre 6 godina

Lekiću lopove, treba da te je sramota. Ukoliko nisi na strani Srbije, budi bar neutralan. Treba da ga je sramota ovakvih izjava...

wayne

pre 6 godina

Izgleda da se nije dovoljno obrukao pa ajd' još malo.

Mikac

pre 6 godina

Pa ovo što je izjavio ovaj nazovi novinar u Americi i zapadnim zemljama bi dobio bar 20 godina robije. A da li mi imamo državu.

gradjanka

pre 6 godina

Hapsenje za veleizdaju ODMAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Surovo

pre 6 godina

Prvi put ćujem da se ljudi koji se bore za svoju zemlju i svoj narod i brane ih zli?! Taman posla da kako to "kulturni, uvaženi i elokventni" predsednik NUNS-a kaže "razvale" Kosovo ili SAD?! Trebaju da ih puste da oni "razvale" nas. Svaka mu čast, uspeo je da se dodvori Albancima i Amerikancima pošto ne vidim drugu svrhu ovakve izjave.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija