• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.03.2018

20:38

VESELJI DOLIVA ULJE NA VATRU: Kosovo potvrdilo svoje zakone i suverenitet!

Politika

VESELJI DOLIVA ULJE NA VATRU: Kosovo potvrdilo svoje zakone i suverenitet!

Podeli vest

Predsednik kosovskog parlamenta, Kadri Veselji, izjavio je večeras da je hapšenjem direktora vladine Kancelarije za KiM, Marka Đurića, takozvana "država Kosovo danas predstavila svoje zakone i puni suverenitet"

- Nećemo provocirati Srbiju, očekujemo da budu pažljiviji u poštovanju suvereniteta naših teritorijalnih granica - rekao je Veselji, preneo je portal Koha.net.

Veselji kaže i da srpski zvaničnici moraju da shvate da se na Kosovo može doći samo uz dozvolu kosovskih vlasti.

- Kosovo je posvećeno normalizaciji odnosa sa Srbijom, ali volja mora biti dvosmerna - rekao je Veselji.

(UŽIVO) HAOS NA KIM! ĐURIĆ PUŠTEN - SRBI U MITROVICI NA TRGU ČEKAJU OBRAĆANJE VUČIĆA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Peca

pre 6 godina

Ako bi malo bolje razmisljali ovakva politika drzave Srbije im ide naruku I oni dobijaju poene u medjunarodnoj zajednici. Nevolim sto je tako ali treba slusati Seselja i okrenuti se Rusima i okriviti Amere i Evropu za nas potez .

Aleksandar

pre 6 godina

Peco jeste da treba! Ali pogledaj ovi iz EU nece vise ni da pricaju sa sipcima zato sto nije im u interesu da pricaju preko posrednika sa amerikom.Kako god videce se ko je ko u svedskoj politici.

Aleksandar

pre 6 godina

Jeste Kadri mi ce se najavljujemo u svojoj drzavi aj ti lepo kod Ramusa pa njemu zagorcavaj zivot. Ionako to ti je maticna zemlja! Sta bi bilo da romi traze svoje drzave svuda gde ih ima u vecem broju. Recimo Beograd, Bec i Cirih i jos koji grad pa svet bi ostao bez glavnih gradova svih drzava. Ajde nek vam mentoli (mentori) daju neki pametan savet, a ne kako da maltretirate goloruki narod i da ih ubijate. Gde se bacaju shok bombe ljudima pod noge kada mogu da nanesu ozbiljne telesne povrede al vas to nije briga sto vise mrtvih Srba to bolje po siptare. Pozdravi te mi onog sto ne zna da se izrazava (Trampa). A vi bi mogli da se stvarno vratite u Albaniju jer odatle ste i dosli j Tito m.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija