• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTS.RS

27.03.2018

08:47

PRETUČENI KAMERMAN RTS: Video sam da su krenuli s oružjem prema Đuriću, A ONDA SU MI IZBILI KAMERU IZ RUKU I OBORILI NA POD...

Politika

PRETUČENI KAMERMAN RTS: Video sam da su krenuli s oružjem prema Đuriću, A ONDA SU MI IZBILI KAMERU IZ RUKU I OBORILI NA POD...

Podeli vest

Vladimir Milić koga su napali specijalci takozvane Kosovske policije tokom akcije u Kosovskoj Mitrovici opisao je za portal RTS-a kako je izgledao napad

Snimatelj RTS-a je na početku akcije ispred Mitrovačkog dvora bio između ljudi koji su se okupili na ulazu u zgradu i pripadnika kosovske policije.

- Prvi biber sprej policajac je poprskao meni u lice - istakao je Milić.

Kako je rekao, tada su počele da padaju šok-bombe i kada se masa razišla, policajci su ušli u zgradu a on je krenuo za njima.

- Počeo sam da snimam šta se dešava. U uglu je bio Marko Đurić. Grupa policajaca je sa oružjem krenula ka njemu i ja sam pošao za njima - naveo je Milić.

(VIDEO) VUČIĆ O HAPŠENJU ĐURIĆA: Banda terorista ga je tukla i vukla - PREKO TOGA NEĆEMO PREĆI!

Dodaje da se jedan od policajaca okrenuo i da je, kada ga je ugledao, počeo da ruši stative i kamere.

- Osetio sam udarac i posle toga mi je neko izbio kameru iz ruku. Ja sam bio dole. Par puta su me udarili, ne znam čime. Dok sam bio na zemlji, bukvalno me je čovek odvukao sa strane i neko je šutnuo kameru - opisao je Milić.

(VIDEO) NAJJEZIVIJI SNIMAK HAPŠENJA ĐURIĆA! ŠIPTARI GA VUKLI PO ASFALTU, PSOVALI SRBE I PRETILI!

Njemu je ukazana pomoć u sanitetskom vozilu gde su mu isprane oči od suzavca a dodao je da će kasnije verovatno otići do bolnice.

Kosovska policija je u Kosovskoj Mitrovici uhapsila direktora Kancelarije za KiM Marka Đurića. On je nakon privođenja prekršajnom sudiji sproveden do Merdara, gde je prešao na teritoriju centralne Srbije. 

(VIDEO) GOLORUK KRENUO NA PUŠKE TAČIJEVIH SPECIJALACA: Ovaj mladi Srbin NIJE USTUKNUO PRED TERORISTIMA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija