• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.03.2018

16:56

SRPSKA LISTA: Tadić, Janković i Jeremić su oruđe u tuđim rukama!

Politika

SRPSKA LISTA: Tadić, Janković i Jeremić su oruđe u tuđim rukama!

Podeli vest

Srpska lista je saopštila da Boris Tadić, Goran Bogdanović, Saša Janković i Vuk Jeremić pokazuju da su "oruđe u tuđim rukama", čiji je posao da doprinesu albanskom državotvornom projektu na KiM, a srpski narod nateraju na "Na gutanje gorke pilule otimanja srpskog Jerusalima", stoji u saopštenju Srpske liste

Kako kažu računali su da će pojedini "bedni politički profiteri iz Beograda i samozvani političari, čiji su jedini glasači u stranim ambasadama, jer ih u izbornim rezultatima nigde nema", požuriti da dignu glas protiv svakog nagoveštaja okupljanja i ujedinjenja Srba na KiM.

Ti političari su, navode, "digli buku" zato što se srpskog jedinstva i rešenosti da osnivanjem ZSO uzmu sudbinu u svoje ruke, plaše njihovi mentori, oni koji ih na apratima održavaju u političkom životu".

"Ti spavači koji se bude na žetone nama su gadniji i štetniji i od OVK i od Tačija i od Veseljija i njihovih nazovi specijalaca, jer nas ne može da porazi neprijatelj, može da nas porazi samo gubitak podrške naše države i naroda, a to zapadni spavači koji se lažno izdaju za opozicione političare zapravo i žele", navode u Srpskoj listi.

Kako kažu, oni i danas, nakon što su sve učinili da Srbija izgubi Kosovo i Metohiju, zarađuju svoje honorare radeći protiv sopstvenog naroda, ali neka čine to za šta su plaćeni, jer tako "barem znamo ko nam u Beogradu radio o glavi".

Iz Srpske apeluju na građane Srbije da ne nasedaju na te pokušaje izazivanja panike i teorije zavere koje im pišu „spin-doktori“ u zapadnim centrima moći.

"Da smo slabi ne bi nas se toliko plašili i činili sve da nas razbiju iznutra.
Falanga zapadnih marioneta u Beogradu ne može da nam oprosti to što smo bolji od njih, što volimo svoju državu i želimo da se za svoja prava nepokolebljivo borimo na miran i demokratski način, jer njihovo prirodno okruženje je haos, a njihov posao je stvaranje haosa", zaključuju.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija