• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug.rs/ informer.rs

28.03.2018

21:08

CELA TERITORIJA KOSOVA JE DEO SRBIJE! Ðurić: U Prištini ne žele mir, već spremaju rat!

Politika

CELA TERITORIJA KOSOVA JE DEO SRBIJE! Ðurić: U Prištini ne žele mir, već spremaju rat!

Podeli vest

Iz izjava Ramuša Haradinaja svima postaje jasno da u Prištini na funkcijama sede ljudi koji ne žele mir, već spremaju rat, istakao je direktor Kancelarijr za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić

- U pravu je Ramuš Haradinaj da ne može biti podele i razmene teritorija Kosova i Metohije, jer je cela teritorija KIM deo Republike Srbije - naveo je Ðurić na Tviteru, odgovarajući na najnovije stavove kosovskog premijera.

Haradinaj je prethodno na Fejsbuka poručio da nema podele Kosova, niti će biti razmene teritorija.

- Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, treba da shvati da naše strpljenje nije bezgranično i da ćemo braniti naše pravo - napisao je Haradinaj.

(VIDEO) ĐURIĆ NA PINKU: Dok su me vukli i tukli, mislio sam na svoju decu i naš narod u Kosovskoj Mitrovici!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 6 godina

Само напред Шиптари....Време је... да добијете.... - по...."ПИЧ..."!! Крајње време...!!

sasa

pre 6 godina

Nas problem je sto smo jako spori,a i neslozni. Trebalo je devedesetih dok se moglo promenuti Ustav i njime vezati pokrajine za celinu Srbije,to niko nikada ne bi mogao da nam uzme.

Lala iz Banata

pre 6 godina

Са Косова протерати ОКУПАТОРЕ и лажне албанске избеглице...и потомке од 1944, остају само СРПСКИ ДРЖАВЉАНИ уписани у српске МКД остали "лете" назад за Албанију.

Drina

pre 6 godina

Slazem se sa recima Marka Djurica.Nemoguce je podeliti Kosovo i pricati o razmeni teritorije kad je Kosovo i dalje deo Republike Srbije.A Albanci bi svi mogli da idu nankeu terapiju i da vezbaju jogu,jer joga povecava koncentraciju i strpljenje.

baki

pre 6 godina

sta bre ovaj siptar lupa pa kad bi mogli kad bi imali prilike ocitili bi kosovo za 48 sat ali oni znaju da imaju ameriku na ledjima i eto hahahah koliko su slabi toliko su jadni.

Ana Mona

pre 6 godina

Ovim napadom na Djurica Pristina je jasno pokazala sta zeli, a to nije dijalog i mir, nego nasilje i treba da zahvale oni Vucicu na tolikom strpljenju koje iskusavaju.

pavle

pre 6 godina

Dok su ratni zločinci na vlasti, nema mira na Kosovu.

Milka

pre 6 godina

Tako je Marko, to je teritorija Srbije i srpskog naroda.

Nikodija

pre 6 godina

Pristina je pokazala svoje pravo lice i kako se ophode prema Srbima, treba da se stide.

Bogdan

pre 6 godina

Zadivljen sam kako se ovaj covek bori za Srbiju. Nadam se da ce jednog dana naslediti predsednika Vucica, jer pokazuje da bi sve dao za drzavu, a o njegovim kvalitetima je suvisno i govoriti.

Nikolina

pre 6 godina

Da li je moguće da je pravo spalo na tako niske grane da o njemu govori jedan Haradinaj, do nedavno lice sa Interpolove poternice?

milica

pre 6 godina

Tako je Marko srbine cela teritorija je naša

Bole

pre 6 godina

Pa oni nikada nisu ni želeli mir. To ceo svet zna, ali se prave ludi.

Milica

pre 6 godina

Pristina je pokazala da ne zeli mir i nije spremna na kompromis. Nasilnici.

Nemanja

pre 6 godina

Kosovo je oduvek bilo deo Srbije, ali su nam Albanci uz pomoć jake pomoći I politike Zapada jednostrano proglasili nezavisnost Kosova, I time nam "otcepili južnu pokrajinu". Za Kosovo će se Srbija ubuduće boriti, I braniće svoj narod na Kosovu.

Kile

pre 6 godina

Po Međunarodnom pravu, rezoluciji 1244 SB UN i Ustavu Srbije, Kosovo je deo naše zemlje.

Rade

pre 6 godina

Maksimalna podrska Djuricu. Siguran sam da ce Vucic da preduzme potrebne mere da sve bude u redu.

Raca

pre 6 godina

Vec je svima postalo jasno da Pristina ne zeli mir I stabilnost vec neprekidno izaziva incidente koji ce dovesti do nemira.

Hedona

pre 6 godina

Po Ustavu i Rezoliciji 1244 KiM pripada Srbiji.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija