• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.03.2018

23:12

KARL BILT DOLAZI U BEOGRAD: Švedski diplomata preko tvitera najavio posetu Srbiji?!

Politika

KARL BILT DOLAZI U BEOGRAD: Švedski diplomata preko tvitera najavio posetu Srbiji?!

Podeli vest

Švedski politicar i diplomata Karl Bilt najavio je na svom nalogu na Tviteru da će kasno večeras doći u Beograd

- Poletanje iz Stokholma. Kasno večeras u Beogradu- napisao je Bilt na Tviteru i okačio fotografiju aviona. 


Bilt je prošlog meseca boravio u Kosovskoj Mitrovici, kada je bio na čelu delegacije Evropskog saveta u poseti Kosovu i Metohiji. 

On je tada odao počast ubijenom srpskom političaru Oliveru Ivanoviću.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 6 godina

Та седи ди си...јер ни за .... Ди си.... - ниси...!

Prle

pre 6 godina

Sta ovaj SMUTLJIVAC i PREVRTLJIVAC trazi u Srbiji ???? Ne dozvoliti mu da udje u Srbiju, a kamoli da izgovori i jednu rec, na tlu nase zemlje !!!!

ziki

pre 6 godina

Kao neko ko zivi vise od cetiri decenije u Svedskoj a imam dugogodisnju politicku aktinost,mogu samo jednu stvar da izdvojim to je da " Carl Bildt kao dugogodisnji saradnik Americke administracije , miljenik i produzena ruka CIA , je neko ko je naneo mnogo zla Srbskom narodu u BiH. Upravo zbog toga kao i zbog ne upucenosti zitelja Srbije o njegovom politickom profilu bih zamolio odgovorne politicare da...ljubazno ali odlucno odbiju bilo kakav predlog Americkog glasnogovornika .Tog prevrtljivca i Svedska politicka scena prezire da ne nabrajam zbog cega (jedna od tih su privatne afere sa naftonom kompanijom u Africi , trovanje naroda kao i zivotne sredine) nedugo posle pada u nemilost Svedkih politicara i odlazi sa mesta ministra inostranih poslova ALI...zahvaljujuci hazarskoj vezi svoje nove zene Anna Marija Curazo( Italijanske hazarke) ostvaruje buduca politicka delovanja sa ostatkom H.lobista.. koje je suludo nabrajati. Nemojte sa tim covekom da saradjujete ODSTRANITE GA

dragan

pre 6 godina

STA SU SVI SAD NAGRNULI U SRBIJU DA SMIRUJU SITUACIJU ONI PALE ONI GASE..... GLE BOGA TI SEDI KOD KUCE PREVARANTU PAMTIMO TVOJE IZJAVE U VEZI NAS

Flavie Felix IV

pre 6 godina

Istorija se ponavlja ili sta je?? Poslednji put ovaj kad je dolazio bio je rat.

Mito

pre 6 godina

Samoovaj da nam ne pomaže, pošto nam je dovoljno pomagao. Mislim da mu je supruga šiptarka, što ga diskvalifikuje kao pregovaraća

Holandjanin

pre 6 godina

Ako neko i mora da sa njim razgovara, najnizi moguci sluzbenik. To djubre od coveka, dokazano, jos ima obraza da pljuje po celom narodu i usputjos zaradjuje na tom pljuvanju sedeci u nekim komisijama i obilazeci svet.

Cika Sale

pre 6 godina

Jel to bese onaj sto devedesetih muckase po srbiji opet nam se kace iste face kao pre . E dokle ce da nam kroje kau neznam izgleda da im se svidja Srpska sarma .:-).

Kruna

pre 6 godina

Taj poslusnik od Zapada trazice priznanje Kosovo.

Mirko

pre 6 godina

Zivim u Svedskoj i prilicno dobro znam ko je on. Stari americki spijun, veliki fasista, nista var dobro nece doneti.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija