• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.03.2018

23:46

LONDON U ČUDU: ​Novi Zeland ne može da nađe ruske špijune DA BI IH PROTERAO!

Vesti

LONDON U ČUDU: ​Novi Zeland ne može da nađe ruske špijune DA BI IH PROTERAO!

Podeli vest

Novi Zeland je izložen kritikama svojih saveznika jer nije proterao nijednog ruskog diplomatu, javlja AP.

Do srede je 27 država donelo odluku o proterivanju ruskih diplomata, u znak solidarnosti sa Velikom Britanijom zbog trovanja dvostrukog špijuna Sergeja Skripalja u Solzberiju, na jugu Engleske. London za taj napad optužuje Moskvu, što Rusija odbacuje. 
Kako prenosi AP, novozelandska premijerka Džasinda Ardern i ministar spoljnih poslova Vinston Peters su izjavili da, dok su ostale države odlučile da proteraju ruske špijune, oni nisu u svojoj zemlji otkrili nikoga ko bi odgovarao tom profilu.

- Proverili smo na Novom Zelandu. Nemamo ovde neprijavljene ruske obaveštajce. Kad bismo ih imali, proterali bismo ih- izjavila je Ardern za državni radio.

Ona je dodala da, kada se radi o mnogim krupnim međunarodnim pitanjima, nije iznenađena da Novi Zeland nije na vrhu liste interesovanja. 

Premijerka Ardern je dodala da će Novi Zeland "razmotriti koje će dalje akcije preduzeti da bi podržao međunarodnu zajednicu u vezi sa napadom u Solzberiju.

RUSKI MEDIJI POZDRAVILI VUČIĆEVU ODLUKU: Srbija neće proterivati ruske diplomate, niti će učestvovati u bilo kakvim merama PROTIV RUSKE FEDERACIJE!

SLOVENIJA NE PROTERUJE RUSKE DIPLOMATE! ERJAVEC: Prvo da rasčistimo šta se dogodilo u Solzberiju, SLUČAJ JE NEJASAN I BIZARAN!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
papundek

pre 5 godina

Konacno neko pametan i sa logikom. Ako sada proteruju ruske spijune zasto su ih dosad drzali u svojim zemljama svo oivo vreme, zasto ih kao takvnisu e proterali mnogo ranije vec ih pustili da ih godinama spijuniraju??? Bizarno i svakom normalnom vredja inteligenciju!

Lala iz Banata

pre 5 godina

Е свашта...?! Какви су то "шпијуни", кад не можеш да их... - "нађеш"...?

Don Kihot

pre 5 godina

Ta lalo ta nisi shvatio tane mu gosino. Ih ta mante molim vas.

Duki

pre 5 godina

Na zelandu zive debili...naravno da nisam za proterivanje Rusa nego samo komentarisem stanivnistvo njihovo,u stvari Zelandjani ni ne postoje osim nekih plemeba ugkavnom su kolonija,Madjari,Filipinci i ostala bagra...da ne zabiravim Bosance...njih sigurno i na mesecu ima ????????????????

SS

pre 5 godina

Novozelanđani i Australijanci treba sa zastava skinu britanska obeležja,da se ograde od ludaka.

Maja

pre 5 godina

Ovaj London da se potopi u hladnu vodu da ohlade blesave lažljive glave,gori nacisti od Nemaca.

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija