• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.03.2018

09:17

MIŠKOVIĆEVO "VREME" BI DA SRBIJA NESTANE! Napadaju Vučića što moli da se rađa više dece!

Politika

MIŠKOVIĆEVO "VREME" BI DA SRBIJA NESTANE! Napadaju Vučića što moli da se rađa više dece!

Podeli vest

Miškovićev niskotiražni nedeljnik "Vreme" nastavlja najcrnju moguću kampanju Aleksandra Vučića! Posle duboke žalosti zbog ubedljive pobede SNS na beogradskim izborima i budalastih izjava Dragana Đilasa da je "Vučić ekonomska neznalica", "Vreme" u novom broju serijom tekstova napada predsednika Srbije zbog novih mera populacione politike

Tajkun Miroslav Mišković je do te mere nesrećan zbog katastrofalnog izbornog poraza njegovog kandidata Dragana Đilasa, da izgleda nema ništa protiv ni da Srbija nestane, jer je preko svog glasila odlučio da se obračuna sa Srbijom protiveći se novim merama populacione politike koje je nedavno predložio predsednik Vučić.

U sramnom tekstu pod naslovom "Tvoje je da slušaš i da rađaš" Miškovićevo "Vreme" podmeće prljavu tvrdnju da Vučić namerava da ograniči pravo žena u Srbiji da odlučuju od namernom prekidu trudnoće, iako predsednik Srbije nešto tako jednom jedinom izjavom nije nagovestio?!?

Printscreen Vreme

Naprotiv, predsednik Vučić predstavljajući mere nove populacione politike, ni jednom jedinom rečju nije pomenuo zabranu abortusa, već je predložio da sa ženama pre njihove konačne odluke o prekidu trudnoće treba obaviti razgovor i "pokazati im ultrazvuk sa otkucajima srca bebe", sve sa željom "da ljudi razumeju koliko su deca potrebna našoj Srbiji".

Miškovićevo "Vreme" piše da je takav Vučićev predlog "mučan za žene i naučno neutemeljen" i kao "dokaz" navode sumanutu tezu "da otkucaji bebe u maminom stomaku nisu nikakav znak početka novog života"?!?

Printscreen Vreme

Da nije tužno, bilo bi smešno!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milo

pre 6 godina

Nije Miskovic tajkun nego kriminalac koji je pokrao svoj narod u dogovoru sa Tadicem tad je bio na vlasti pa sad ima novac nikakav on nije bizmismen nego zešći kriminalac i lopov kome je mesto u zatvoru i njemu i sinu mu a stose tiče Djilasa on je takodje potrcko miskovicev al u zajednici sa njim se obogatio od narodnih para i neplacanja poreza drtavi pitaj te Djilasa tasto sa rusakom dolazi u Cirih i sta trazi u Svajcerskoj a na aerodromu Nikola tesla bez kontrole sa russkom prolazi kud prolaze piloti i osoblje to je sto posto istina gledao sam to svojim ocima na njemu farmerice krave 5 cm pa mu noge se vide iznad cipela jakna i rusak koda ce na trčanje a tad je bio Gradonacelnik Beograda sta li je nosio u rusaku u CH ili je dobosio

peraciganin

pre 6 godina

Cela opozicija i Miskovic su bagra koja se lize sa siptarima i koi nanose vece zlo Srbiji nego sami siptari.

Milica

pre 6 godina

Njima trebaju starlete i k... a ne majke i supruge..

Ceca

pre 6 godina

Neprijatelji naše države...baš da nije tužno bilo bi smešno.

mala

pre 6 godina

Samo da Djilas nikome nista ne govori ko je kolika neznalica.

mala

pre 6 godina

Samo mafijasi i korumpirane budale su protiv Vucica.

Nesa

pre 6 godina

Pustite coveka mozda on moze da prilozi neki dinar u te svrhe.

cvijić aleksa

pre 6 godina

gospodo miškoviću jankoviću đilasu pozderac obradović radule šapić tadić vaše namere i ptice na grani znaju tako da vam nikad narod neće dati vlast . Jedini je šapić korektan kad ja reko posle objava rezultata u beogradu molim te vučiću povuci se da mi malo budemo na vlasti jadni ste i besni i da ste živozdravi

Ana

pre 6 godina

Vučić je uradio pravu stvar! Mnogi ne razmišljaju o budućnosti ove zemlje!

Viki

pre 6 godina

Vuciceva mere podsticaju nataliteta su fenomenalne.

Zoran

pre 6 godina

Miskovic je najveci lopov, kojeg je rodila Srpska majka, jos iz doba Slobodana Milosevica, da li je moguce da njegovi pajtosi iz opozicije i sudstva mogu biti jaci od drzave. Predlazem da Vucic predlozi zakon o poreklu imovine i da tako Srbija vrati ono sto je oteto narodu i drzavi. Radio sam u Delti pa zato mogu da ovo za Miskovica i napisem.Nazalost Srbija ima mnogo Miskovica i mnogo srba koji su Taci i Haradinaj i kroje sudbinu rodjenog naroda radi licnih interesa.

Dane

pre 6 godina

Vrati Miško Srbiji oteto,pa se pojavi kao parlamentarac da bismo uopšte čitali šta pišu u vašim novinama,aonda da vidimo šta nudiš i to što ponudiš pod strogim kontrolama moramo držat najmanje 5 godina.

sonja

pre 6 godina

Njima je bitno da su napunili džepove i ništa drugo.

Lokica74

pre 6 godina

Miskovicu kao da ti nisi Srbin! Sramno ponasanje!

Mare

pre 6 godina

Miskovic bi da ostanu samo on i njegova lopovska porodica ovde, a da svi nestanemo.

Vozi Misko

pre 6 godina

Sto je babi milo, to joj se i snilo Misko lopino!

Mille

pre 6 godina

U Srbiji se vodi prikrivena kampanja protiv radjanja. To se moze primetiti na burnim reakcijama raznh NVO i pojedinaca na svaki pokusaj povecanja nataliteta. Obratite paznju, sve se kritikuje i napada, i to kao po komandi.

boki

pre 6 godina

Miskovicevo vreme je proslo i nikada se ne vratiti.

JOVAN

pre 6 godina

Ovako divna i preko potrebna akcija za našu zemlju, koju je pokrenuo predsednik Vučić, može se negativno komentarisati, osuđivati i nipodaštavati, jedino od ljudi, koji ne žele ništa dobro svojoj zemlji, ali sa ovim pogledima, ni sopstvenoj deci i budućim pokolenjima - to sve dovoljno govori o njima ko su i kakvi su!

Darislav

pre 6 godina

Ovi stvarno nisu normalni , Mišković se svime služi kako bi kritikova srpskog predsednika , ali su u ovome stvarno preterali.

Krstivoje

pre 6 godina

Borba za natalitet Srbije je prioritet nad prioritetima.

Stega

pre 6 godina

To mu je poslednja briga jer treba da razmišlja da li će biti osuđen i na koliko.

lana

pre 6 godina

Takvi poput Miškovića ne mogu sprečiti da se natalitet u Srbiji poveća.

Joca

pre 6 godina

Uvesti zakon o snošenju odgovornosti za svaku napisanu i izgovorenu reč.

Mimi

pre 6 godina

Sta drugo ocekivati od Miskovica, davno je on okrenuo ledja drzavi...

Flavie Felix IV

pre 6 godina

Miskovicu tvoje vreme je da konacno vratis sve do poslednjeg dinara koji si ukrao u srbiji,zajedno sa svojim ortacima iz ds.

Zoran Milosavljvić

pre 6 godina

Zašto uopšte komentarišete "niskotiražni list"? Nek pišu šta hoće. Ako nešto lupi Vučić nije potrebno to braniti po svaku cenu.

jova

pre 6 godina

A tvoje je da kradeš i otomaš fabrike od radnika ,a te radnike teraš da hranu traže u kontenerima,neka ti Bog da po delima tvojim,tebi i tvom porodu.Mlade devoje i žene treba da rađaju jer je tako odredio Bog a ne Vučić. Znam da si Bibliski nepismen čovek jer da si pismen nebi to radio što radiš,bojao bi se Boga,misliš da si bogat na zemlji,a na nebu si bedan i nemaš nikakvoga bogatstva koje je nepropadljivo, neznaš da si jadan i bedan,mnogo je proplakalo porodica koje si isterao na ulice bez išta,siguran sam da te kunu.Vrati radnicima oteto,zašto da ideš u Pakao bolje je da ideš u raj.Budi pravedan i pošten građanin Srbije,Boga se boj i njemu jedinome služi.i vrati nepravedno stečenu imovinu onome od koga si uzeo.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija