• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnik.rs

29.03.2018

17:02

ZAHAROVA: Prošlo je skoro 20 godina, a niko nije odgovarao za varvarsko bombardovanje Srbije!

Politika

ZAHAROVA: Prošlo je skoro 20 godina, a niko nije odgovarao za varvarsko bombardovanje Srbije!

Podeli vest

Niko 20 godina nije odgovarao zbog varvarskog bombardovanja Srbije, izjavila je portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova

Osim toga, ona je istakla i da niko tim povodom nije zatražio oproštaj.

Zaharova je, na konferenciji za novinare, istakla da je kao povod za bombardovanje poslužio slučaj u Račku gde su Srbi navodno ubili albanske civile, iako je posle utvrđeno da je reč o albanskim borcima i teroristima koji su potom preobučeni u civilnu odeću, preneo je Sputnjik.

- Niko zbog toga nije odgovarao i niko nije zatražio oproštaj. Izgleda da traženje oprosta nije jača strana NATO - rekla je Zaharova i dodala da je prošlo skoro 20 godina, a da je metodika zapadnih kolega i dalje ostala neizmenjena.

- Zato postavljam pitanje stručnjacima centra "Karnegi" - zar je moguće da ste toliki idioti? - rekla je Zaharova na redovnom brifingu za novinare.

Ona je dodala i da Zapad sve žrtve bombardovanja 1999. godine naziva kolateralnom štetom i ocenila da je tada ceo svet odlučio da igra tu "krvavu igru".

- U pitanju je bila propagandna manipulacija SAD i njihovih evropskih saveznika, a takve pristupe možemo videti i danas, pogotovo u svetlu slučaja sa trovanjem bivšeg ruskog obaveštajca Sergeja Skripala i njegove ćerke Julije u Solsberiju - zaključila je Zaharova.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Maja

pre 6 godina

I opet, domaći idioti, navijaju u korist sopstvene štete. Indijanci,...svi narodi sveta,ujedinite se u osudi Američko-Englesko-Nemačko-Francuskog zla.

Lala iz Banata

pre 6 godina

Tražiti oprost od Antihrista...kao samilost od Fašiste...ili: Humanost od Ustaše, - Jalov posao... Zato samo METAK pa u čelo antihristima, fašistima i ustašama...!

Dragan

pre 6 godina

Bravo za ZAHAROVU !!! Samo da pojadnim finska lekarka ,koja je iscenirala racak,nikad se nije vise oglasila-hipokrat- griza savesti

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija